Efterlysning bar frugt: Dansk piges dobbeltgænger er amerikaner

18-årige Stephanie Nielsen fra Slagelse (til højre på billedet red.) havde et brændende ønske om at finde frem til sin dobbeltgænger. 25 dage efter, Dagens.dk bragte historien, har internettet ført de to kvinder sammen.

Natten til fredag har en amerikaner bekræftet, at hun er kvinden på billedet, som Stephanie Nielsen efterlyser.

- Det er helt fantastisk. Hun skriver, at det er hende, og at billedet er tre år gammelt, fortæller Stephanie Nielsen til Dagens.dk.

SE OGSÅ: Dansk piges efterlysning: Hjælp med at finde min dobbeltgænger

Stephanie Nielsens søgen begyndte, da hun i efteråret 2012 fik overdraget et billede fra den amerikanske blogging-platform, Tumblr.

En veninde troede, det var et billede af Stephanie. I virkeligheden var det et billede af en komplet ukendt person. Men ligheden var så slående, at selv Stephanie blev i tvivl.

Vil mødes

Stephanies dobbeltgænger hedder Claire Simpson og bor i delstaten Arizona. De to piger har nu kontakt til hinanden via Facebook, og tanken om at mødes er allerede blevet luftet.

- Hun skriver, hun gerne vil møde mig, hvis jeg kommer til USA, eller hun en dag kommer til Danmark. Og det kunne da være rigtig interessant, siger Stephanie.

Se et aktuelt billede af Claire Simpson i bunden af artiklen

Hun fortæller også, at den amerikanske pige ikke har skrevet så meget om sig selv endnu. Derfor er nysgerrigheden stor, og håbet er, at kontakten kan bevares.

- Jeg vil da gerne vide, om vi har fælles interesser. Om vi har andre fælles træk end vores udseende, forklarer Stephanie.

På Claire Simpsons Facebook-profil fremgår det, at hun færdiggjorde highschool i 2010 og nu arbejder i en pladeforretning i Tempe, Arizona.

Mange henvendelser

Efter, Dagens.dk skrev om Stephanies efterlysning, modtog den 18-årige slagelsegenser utallige henvendelser.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Det var ret overvældende. Det kom virkelig hurtigt rundt på nettet. Der var mange gode råd til, hvordan jeg kunne komme videre. Nogen skrev til mig, hvem, de mente, det kunne være på billedet. Der var også nogen, der sagde, det var dem, der var på billedet, fortæller Stephanie.

Men tingene tog for alvor fart, da der blev foretaget en såkaldt billedsøgning på Google.

Det ledte til flere blogs på nettet, hvor billedet af Stephanies dobbeltgænger lå. Og ét sted var der også linket til Claire Simpsons Facebook-profil.

Stephanie Nielsen kontaktede straks Claire Simpson. Og mindre end en måned senere var der altså bingo.

SE BILLEDET I FULD STØRRELSE HERUNDER:

 

Dagens Gossip