Farvel: Loyal To Familia medlemmer udvises

Foto: Ritzau Scanpix

Det var en rigtig sort dag for banden Loyal To Familia, da der i dag blev afsagt dom ved Retten i Roskilde. Her skulle 13 af bandens medlemmer få dom i deres sager omkring afpresning, narko, vold og våben.

Banden Loyal To Familia er blevet svækket, efter at de i dag står til at miste deres vicepræsident og to andre medlemmer, som står til at skulle udvises af Danmark. Det er resultatet af en retssag ved Retten i Roskilde, hvor flere medlemmer af banden også står til at skulle i fængsel.

Værst gik det udover vicepræsidenten og to af medlemmerne, der alle kan se frem til at forlade Danmark. Vicepræsidenten der kom til Danmark i en alder af 10 år, skal udvises til Irak på trods af, at han har en datter her i landet.

Læs også

Breaking: TV2 dropper Jørgen Leth i Tour de France

”Han har udvist en fundamental mangel på respekt for grundlæggende samfundsværdier,” fortæller dommeren ifølge DR.dk.

De to andre medlemmer der skal forlade Danmark, er begge født her i landet, og de har en stærkere tilknyt til Danmark end til Tyrkiet, hvor de nu bliver udvist til.

Dommeren fortalte, at udvisningen var nødvendig for at forebygge kriminalitet.

13 mænd skal i fængsel

De tre udvisninger var dog ikke de eneste straffe, der blev givet ved Retten i Roskilde i dag. Yderligere 13 medlemmer af banden har fået fængselsstraffe som til sammen løber sig op i 60 år.

De fleste forbrydelser i sagen, der har stået på siden oktober sidste år, er blevet begået i Køge- og Ringstedområdet. Blandt de kriminelle handlinger er der både begået indbrud, narkohandel og afpresninger, der alt sammen har været med til at finansiere bandens aktiviteter.

Yderligere to medlemmer har fået en betinget udvisning, hvilket betyder, at de får lov til at blive i Danmark, men hvis de laver de mindste ulovligheder, så vil de blive udvist.

Læs også

13-årig dreng overrasker mor: Gav hende sit livs største chok

 

 

Dagens Gossip