For første gang nogensinde: Sara Bro dropper radioudsendelse

Skrevet af Kamille Isaksen

08/12/2023
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Dette banebrydende skridt betyder imidlertid, at udsendelsen ikke vil blive tilgængelig på radioen som sædvanligt.

Mest læste i dag

I en usædvanlig drejning af begivenhederne for 'Sara & Monopolet', annonceres det, at det populære radioprogram vil blive præsenteret live foran et stort publikum for allerførste gang. 

Dette banebrydende skridt betyder imidlertid, at udsendelsen ikke vil blive tilgængelig på radioen som sædvanligt.

Det skriver Messecenter Herning

Siden 2021 har Sara Bro været vært for programmet, der samler en række kendte danskere hver uge for at diskutere dilemmaer i det legendariske 'Sara & Monopolet'.

Men for første gang i programmets historie vil monopolet forlade studiet og indtage Jyske Bank Boxen i Herning, hvor publikum har mulighed for at være med live og opleve udsendelsen direkte. 

Den to timer lange live-udsendelse, med Sara Bro som vært sammen med et stjernespækket panel af gæster, finder sted i marts. Det betyder dog også, at de faste lyttere, der ikke kan deltage i begivenheden i Midtjylland, må undvære deres ugentlige dosis dilemmaer.

Det bemærkes, at diskussionerne i Monopolet kun vil blive transmitteret gennem højttalerne i Boxen og ikke via radioen eller som en podcast, hvilket markerer en unik ændring for det velkendte radioprogram.

'Sara & Monopolet', der begyndte for 20 år siden under navnet 'Mads & Monopolet', har hver uge budt på besøg fra forskellige kendte personligheder, der midlertidigt bliver kaldt "monopolister". De diskuterer alt fra hverdagsdilemmaer til mere usædvanlige og udfordrende emner.

Denne flytning af 'Sara & Monopolet' til Jyske Bank Boxen i Herning finder sted lørdag den 23. marts 2024.