Forældre advares mod frygtelig video, som spredes på skoler

Foto: Shutterstock.com

Forældre advares mod en frygtelig video, der bliver spredt rundt på Rødkilde Skole i København, og formentligt flere steder. Filmen viser en voksen mand, der kvæler et lille barn.

En dreng har haft meget svært ved at sove, efter at han så videoen på Rødkilde Skolen i København, og nu advares forældre mod videoen, så de kan få sat en stopper for den.

Der er tale om noget så rædselsfuldt, som en video af en mand, der kvæler en lille baby. Det er Tv2 Lorry der skriver, at Rødkilde Skole i København har sendt en besked ud til de forældre, der har børn på skolen.

Læs også

Advarsel: Hvis ‘Jens’ ringer, skal du lægge på

Det skyldes, at der florere en frygtelig video på de sociale medier, hvor en voksen mand kvæler en baby, og det efterlader børnene rædselsslagne.

“Det kan være meget grænseoverskridende og ubehageligt at se denne video, og vi vil derfor opfordre jer til at tale med jeres børn om, hvor vigtigt det er at sige ´stop´ eller lukke ned for videoer som denne, hvis kammerater enten vil vise den, eller man får den tilsendt,” fortæller skoleleder Peter Daniel Andersen i beskeden sendt til forældrene ifølge Tv2 Lorry.

Skolelederen har ikke selv set videoen, men han blev informeret om den at et forældrepar, da deres søn ikke kunne sove, efter at han havde set den.

Valgte at informere forældrene tidligt

Skolen valgte at sende en fællesbesked ud til forældrene med børn på skolen, da de gerne ville være tidligt ude. Skolen har nmlig tidligere oplevet, hvordan der i 2012 blev spredt videoer af halshugninger, og det var alt for grænseoverskridende for en daværende elev.

“Tilbage i 2012 var der en række videoer med halshugninger, som spredte sig med lynets hast blandt folkeskoleelever. Dengang havde vi en elev, der så sådan en video, og det var grænseoverskridende for barnet. Vi ville ikke ende i samme tilfælde igen, hvor det blev meget ubehageligt for nogle elever,” fortæller han.

Peter Daniel Andersen gør også opmærksom på, at de jævnligt taler med børnene om deres færden på internettet, og at de har en årlig dag i februar, hvor de afholder ‘sikker internetdag’ 

Her lærer eleverne om, hvordan man skal opføre sig på de sociale medier, og at det er okay at være kritisk over for det indhold, som man får tilsendt.

Har du kendskab til den video, som flere eleverne fra Rødkilde Skole har fået tilsendt?

Læs også

Ung kvinde mister livet: Tabte sin smartphone i badekarret

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip