Grænsebutik med groteske tilbud: Få det bragt direkte til døren

Foto: Francis Joseph Dean/Ritzau Scanpix

Der er vilde tilbud at finde ved grænsebutikken 'Netpris' der sælger grænsevarer på nettet. Lige nu skal rigtig mange varer nemlig bare væk.

Indeholder affiliate links

Selvom det er muligt at køre ned og handle ved grænsen, så er det ikke noget, den danske regering opfordrer til. De fraråder nemlig turer ned over den dansk/tyske grænse, og derfor må man vente med billige sodavand, øl og andre godter.

Det er naturligvis medmindre man ønsker at få det bragt hjem til døren, hvilket faktisk er blevet en mulighed.

Hos grænsebutikken ‘Netpris’ giver de dig nemlig muligheden for at få bragt drikkevarer og de søde sager direkte hjem til din dør, og på grund af coronavirussen og manglende solgte varer, kører de netop nu med et brandudsalg, hvor der kan spares op til 80% på flere varer.

Normalt er der billige priser ved grænsen i forhold til de danske, men dette særlige tilbud presser lige prisen ekstra ned i forhold til normalen.

Af tilbuddene kan der blandt andet findes 300 gram god Nimm chokolade til 28,49 kroner, hvor normalprisen er 189,99 kroner. Dreudover kan der også købes 6 x 1.5 liter Faxe Kondi-sodavand til blot 29.99 kroner, hvor normalprisen er 69,99 kroner.

Du kan se de vilde tilbud her

Flere af de gode tilbud kan du se på forsiden, men ellers kan du klikke på deres 80% lagersalg, hvor du finde de ekstreme tilbud.

Få sendt din grænsehandel direkte hjem i stuen

Hvis du gerne vil vise samfundssind ved at blive hjemme i stedet for at krydse grænsen, men stadigvæk savner at handle ved grænsen, så tilbyder Netpris faktisk, at de leverer dit indkøb hjem til dig.

Du shopper bare dine varer som på en almindelig webshop, og derefter vælger du levering til din adresse. Foretag din bestilling og vent derefter på, at dine varer bliver leveret på den ønskede dato.

Du kan se alle de gode grænsetilbud her

 

 

Dagens Gossip