Halfdan sidder i toget mod København - får et chok, da han åbner sin computer og får denne besked

Foto: Polfoto

En tur med DSB på tværs af landet har under ingen omstændigheder imponeret Halfdan. Tværtimod.

1562 danske kroner. Det er, hvad det koster for to personer at rejse fra Aarhus til København og hjem igen samme dag. En tur, som sammenlagt tager tre timer

Til den pris kunne man forvente god service og adgang til internettet, men nej. Det er absolut ikke virkeligheden, har Halfdan Harring været nødt til at erkende, efter han forleden rejste fra Aarhus til København med sin kæreste for at besøge sine forældre.

Halfdan er mildest talt skuffet og chokeret over den service – eller mangel herpå – som DSB leverer i 2017.

Det skriver han i et opslag på DSB’s Facebook-side.

Tre timer er lang tid at slå ihjel, men med nutidens moderne teknologi er der alternativer til at sidde og glo ud af vinduet på naturen, som farer forbi. Bare ikke hvis man rejser med DSB.

- MEN så kan man jo også sidde og se film imens på sin computer... når nej, jeres WiFi er det værste skrald længe, og I har åbenbart bygget jeres lokomotiv af bly, så 3G/4G er en by i Rusland, skriver Halfdan i opslaget.

Halfdan er ikke omponeret over den "service", DSB leverer (Foto: Facebook)

Og det er ikke de eneste knap så positive tilbagemeldinger, han kommer med:

- MEN så får man jo selvfølgelig også et glas vand, kaffe eller en småkage... når nej, ingen service, ingenting af noget som helst. (At lave en vandautomat af en art med små krus ville være både et billigt, nemt og godt trick).

Tiden, som det tager at rejse fra Aarhus til København, imponerer absolut heller Halfdan. En positiv ting kan han dog finde ved den lange og dyre rejsetid: Man får trænet sin balance, for toget bumler mere end hans første bil, en Audi 80 fra 1994 med parkinson. Hvor positivt ment den kommentar er kan diskuteres, og mon ikke den er sølet ind i ironi.

Under alle omstændigheder håber Halfdan, at DSB vågner op.

- Jeg håber inderligt, at I får så vanvittig megen konkurrence af RødBillet, færger, GoMore, Delebiler - for I ligger vidst og snorksover oven på en stor fed pose med statsstøtte.

Se hele opslaget her: