Helle Thorning-Schmidt med vild afsløring: SMS’er med verdensstjerne

07/11/2023 16:18

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Det er ikke alle og enhver, som har den telefonbog, som den tidligere statsminister har - men mange ville nok ønske det.

Mest læste i dag

Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminister og en betydelig figur i international politik, har afsløret en fascinerende hemmelighed under sit besøg i P3-programmet 'Åbent hus'. 

Det kommer nok ikke bag på nogen, at den tidligere statsminister har et par kendte kontakter eller to i telefonbogen. Men alligevel formåede hun at overraske værten Pelle Peter Jencel, da hun afslørede, hvilken global superstjerne, hun har udvekslet beskeder med. 

I programmet kunne hun fortælle, at hun i løbet af sin tid havde skrevet med flere danske og ikke mindst internationale stjerner. 

Helle Thorning-Schmidt afslørede, at hun har haft en udveksling af beskeder med ingen ringere end den globale superstjerne, Rihanna.

Thorning-Schmidt delte sin begejstring og sagde: "Den fedeste SMS er fra Rihanna." 

Dette chokerede sandsynligvis mange, da det ikke er hver dag, man hører om en tidligere statsministers korrespondance med en verdenskendt popikon.

Selvom det er uventet, forklarede Helle, at hendes kontakt med Rihanna opstod i forbindelse med hendes tid som international direktør for Red Barnet. Under denne periode havde hun haft flere anledninger til at korrespondere med stjernen. 

Siden Helle Thorning-Schmidt fratrådte som statsminister, har hun sidenhen været i søgelyset flere gange grundet hendes relationer til andre stjerner. 

Dette skete senest, da den tidligere politiker overraskede 47.000 danskere, da hun pludselig dukkede op på scenen sammen med musikgruppen “SUSPEKT”. 

Videoen kan ses nedenfor: