Her er favoritten til Melodi Grand Prix i aften - X-Factor-darling spås ingen chance

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

Det lader til at blive et kapløb mellem to artister, når vinderen af dansk Melodi Grand Prix 2019 skal findes. Bliver den den unge Leonora? Kan Julie Berthelsen gøre det, eller får vi måske en stor overraskelse at se?

Boxen i Herning er i aften transformeret om til et stort musikalsk show, når der afholdes Dansk Melodi Grand Prix 2019. Det er her, at den danske befolkning sammen med en jury bestående af fagfolk, skal vælge hvilken sang, der skal repræsentere de danske farver ved Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv, Israel.

Det store europæiske musikshow finder sted den fra den 14. til den 18. maj, men inden da, skal vi finde ud af, hvem der skal repræsentere Danmark.

10 sange er blevet udvalgt til konkurrencen, og du har allerede mulighed for at tyvstarte på sangene, ved at høre dem lige her

Læs også

Se deltagerne til Melodi Grand Prix 2019 og hør sangene her

Inden det storslåede Melodi Grand Prix begynder i Boxen, er der allerede fundet en stor favorit, som bookmakerne føler sig ret sikre på. Samtidig har bookmakerne også sat odds på flere sange, som de slet ikke vurdere har en chance for at gå videre til det Europæiske show.

Se hvor store underdogs X-Factor Sigmund og Jasmin fra Den Store Bagedyst er lige her

Hvem er favorit til at vinde Melodi Grand Prix 2019?

Det er den blot 20-årige Leonora, som bookmakerne har som deres helt store favorit til at vinde det danske Melodi Grand Prix. Leonora er den næstsidste til at synge, og hun vil med sang nummer 9 ’Love Is Forever’ synge sig direkte til Eurovision Song Contest, hvert fald hvis det står til bookmakerne.

Hos LeoVegas giver de odds 1.72 gange indsatsen på, at Leonora vinder det danske Melodi Grand Prix, hvilket svarer til, at hun har cirka 58 % sandsynlighed for at vinde. Hvis ikke det bliver Leonora, så er der meget der peger på, at det bliver Julie og Nina.

Julie Berthelsen er tilbage i dansk Melodi Grand Prix, og sammen med Nina Kreutzmann Jørgensen, skal de synge sang nummer 7 ’ League of Light’.

Bookmakerne vurderer, at Julie & Nina skal være anden-favoritter, og de giver således 2.80 gange indsatsen igen. Det svarer til, at de cirka har 35 % sandsynlighed for at vinde.

Odds på Melodi Grand Prix 2019

Herunder kan du finde alle oddsene på de 10 deltagere, og bookmakernes sandsynlighed for, at de vinder den store musikkonkurrence i aften.

Leonora – Love is Forever: Odds 1.72

Julie & Nina – League of Light: Odds 2.80

Simone Emilie – Anywhere: Odds 13.00

Rasmus Faartoft: Hold My Breath: Odds 15.00

Humørekspressen – Dronning af baren: Odds 19.00

Jasmin Gabay – Kiss Like This: Odds 30.00

Leeloo – That Vibe: Odds 35.00

Marie Isabell – Dancing With You in My Heart: Odds 35.00

Teit Samøso – Step It Up: Odds 41.00

Sigmund – Say My Name: Odds 50.00

Se alle oddsene på Melodi Grand Prix 2019 lige her

Ingen chance til X-Factor Sigmund eller Bagedysten Jasmin

Der er ikke noget der tyder på, at vi skal have en af de kendisserne fra henholdsvis X-Factor eller Bagedysten til at vinde det danske Melodi Grand Prix.

Sigmund der ellers har været god til at skabe et navn for sig selv, vurderes af bookmakeren til at være den deltager, der har den absolut mindste chance for at vinde MGP i aften, og derfor kan man få hele odds 50.00 gange indsatsen på Sigmund.

Det betyder, at du med en indsats på 10 kr. vil kunne få 500 kr. udbetalt, hvis Sigmund altså går hen og vinder i aften.

Heller ikke Den Store Bagedyst-deltageren Jasmin Gabay spås de store chancer til at vinde i aften. Hun optræder med sangen Kiss Like This, og bookmakeren giver hende odds 30.00 på at vinde i aften. Det svarer til lige knap 3.3 %, hvilket dog er en anelse bedre end Sigmund, der kun spås at have 2 % sandsynlighed for at vinde i aften.

Hvem der vinder dansk Melodi Grand Prix i aften bliver uden tvivl spændende, og hvis du ikke er i Boxen, så har du mulighed for at følge løjerne live på DR fra klokken 20:00

Læs også

Se deltagerne til Melodi Grand Prix 2019 og hør sangene her

 

 

Dagens Gossip