Linse og Vlado gør det officielt

Skrevet af Emil Martesen

28/02/2024
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu gør de to TV-kendisser det officielt.

Mest læste i dag

Linse Kessler, bedst kendt fra realityserien 'Familien fra Bryggen', og Vlado Lentz, den velkendte figur fra 'Politijagt', har slået pjalterne sammen for at skabe et nyt talkshow, der forener to tilsyneladende modsatte verdener.

Med en baggrund som henholdsvis en småkriminel fra gamle dage og en politimand med næsten 40 års erfaring, udgør de et usædvanligt makkerpar, der er klar til at indtage danske scener.

Talkshowet, der bærer titlen 'Vlado og Linses Talkshow', planlægger at besøge byer som Rødovre, Odense, Horsens og Aalborg.

Det lover at blive en unik oplevelse, hvor publikum kan forvente sig alt fra humoristiske anekdoter til dybdegående samtaler om livets mange facetter:

"Det skal handle om, at vi jo nok er to personer, der er taget fra hver sin ende," forklarer Linse til HER&NU.

Vlado Lentz, der allerede har erfaring med at stå på scenen gennem mere end 100 foredrag, indrømmer, at det kilder i maven at skulle prøve kræfter med rollen som talkshow-vært:

"Jeg glæder mig vildt meget, men jeg synes faktisk også, det er en lille smule skræmmende".

Linse, derimod, virker som den erfarne kriger i rampelyset og forsikrer, at hun skal nok passe på sin makker.

Gennem deres fælles podcast 'Linse & Vlado - På Kanten', har de opdaget, at de deler flere fællestræk, end hvad der umiddelbart kunne forventes, og derfor er der for alvor lagt i kakkelovnen til et spændende talkshow.

Og med 'Vlado og Linses Talkshow' er scenen sat for et show, der med garanti vil få folk til at se anderledes på de skel, der ofte opfattes som uoverstigelige.