Isabella bestilte kagekone i Føtex til børnefødselsdag - blev forbavset over resultatet

11/05/2017 16:30

Nils Würtzenfeld

Indland
Foto: Isabella Bjarnø Faarborg
Foto: Isabella Bjarnø Faarborg
Da Isabella bestilte en god gammeldags kagekone i Føtex til en børnefødselsdag forleden, blev hun mildest til forbløffet over resultatet af bagermesterens arbejde.

Mest læste i dag

Da Isabella Bjarnø Faarborg for nylig skulle fejre sin fødselsdag, skulle det, som traditionen foreskriver, være med en fin kagekone med masser af slik på til den søde tand.

Det traditionelle stykke bagværk blev bestilt hos bageren i Føtex ved AlbertslundVestegnen

Men da kagedamen var færdiglavet, og Isabella Bjarnø Faarborg åbnede æsken med den slik-udsmykkede wienerbrøds-figur, blev hun godt og grundigt forbavset over den kagekone, der stirrede tilbage på hende.

Kagekonen så nemlig mere vred og sur ud med de skeptiske øjenbryn end glad, som Isabella Bjarnø Faarborg havde forestillet sig. Og det fik den unge kvinde til at skrive en drilsk besked til Føtex på Facebook:

- Skulle dette forestille at være en glad kagedame? Min sidste børnefødselsdag er ødelagt, stod der i kommentaren fra Isabella Bjarnø Faarborg, som blev skrevet i weekenden.

Sammen med kommentaren delte hun et billede af kagekonen med det besynderlige udtryk:

Foto: Isabella Bjarnø Faarborg

Og kaster man et blik på den søde kagedame, må man da også erkende, at marcipan-ansigtet på den i øvrigt indbydende figur har et mystisk ansigtsudtryk, som er Mona Lisa værdigt.

Om kagekonen er sur, bekymret, nervøs eller noget helt fjerde står ikke just klart, men der er ikke noget at sige til, at Isabella Bjarnø Faarborg ikke var helt tilfreds med resultatet.

Dog var hendes hilsen til Føtex efterfulgt af en ’blinke-smiley’, så mon ikke kagen alligevel er blevet spist og nydt af Isabella Bjarnø Faarborg og hendes fødselsdagsgæster.

Føtex var hurtige til at reagere på opslaget:

Svar fra Føtex til Isabella Bjarnø Faarborg.

- Det er selvfølgelig beklageligt, at hun ikke ser gladere ud. Jeg håber til gengæld, at hun smagte godt, skriver Føtex blandt andet og lover at give beskeden videre til bagermesteren.

Isabella Bjarnø Faarborg gør det efterfølgende klart i kommentarsporet, at hun mest delte billedet, fordi hun fandt det sjovt, at kagekonen så underlig ud. Se opslaget i sin helhed herunder.