Loppe-kendis vækker harme med jobopslag: - Vi holder ikke pauser, ryger eller skider i arbejdstiden

Ejeren af den trendye retrobutik "Quriosa" på Nørrebro, Søren Falk, har fået folk på Facebook op i det røde felt med et provokerende stillingsopslag, som får folk til at true med at boykotte butikken og melde ham til fagforeningen. 

For to dage siden postede Søren Falk, som bl.a. er kendt fra genbrugsprogrammet "Skattejægerne" på DR, et stillingsopslag, hvor han afslørede, at han var på udkig efter en butikschef på deltid til Quriosa. Og ud fra opslaget at dømme er det ikke nogen helt almindelig medarbejder, Søren Falk søger.

Læs også: Bedstemor skaber vrede med Facebook-billeder af barnebarn: Fik gaffatape i ansigtet og lagt i bradepande 

"Den ideelle kandidat forstår derfor på det arbejdsmæssige plan:...at det er en butik som er åben i åbningstiden. Sygdom, børnepasning, børns sygdom og alt muligt andet personligt hurlumhej må og skal løses uden at det påvirker åbningstiderne", skriver Søren Falk på Facebook og tilføjer:

"Det er et knokle-job. Der er altid noget at lave. Og vi holder ikke pauser. Eller ryger. Eller skider på jobbet. Spiser man er det oftest stående. Men vi arbejder dog i vores eget tempo".

Hele jobopslaget, hvor den kække butiksejer også slår fast, at han er den ubetingede boss, kan læses her.

Læs også: Hans Pilgaard kalder fremmed kvinde for møgkælling - se hvorfor her

Den direkte tone og de hårde udmeldinger i Søren Falks opslag har fået Facebook-brugere til at hidse sig op og beskylde ham for at være en usympatisk og respektløs lovovertræder.

"Næh hvor fint. Og dybt ulovligt. Mind mig lige om at jeg ikke skal handle hos Quriosa... Nogensinde!, kommenterer en gal mand på Facebook.

Læs også: Politiker langer ud efter indvandrer-forældre: Ta' nu ansvar for jeres børn!

"Mere mandschauvenistisk idiot med hovedet oppe i røven skal man da lede længe efter! Hvor stuck-up har man lov at være fordi man ejer en genbrugsbiks? Nok til at bryde loven åbenbart! Vorherre til hest og held og lykke med at finde en der gider gå rundt med kronisk brun tunge og arbejde der…", skriver en forarget  kvinde på Facebook.
 
På trods af de mange Facebook-brugeres modvilje mod opslaget, er det blevet delt 190 gange på to dage, hvor over 200 har kommenteret på sagen.  

Læs også: Fotograf fanger frækt øjeblik: Sådan ser rigtige kvinder ud, når de får orgasme

Der er dog også dem, der sagtens kan se det sjove i Sørens Falks opslag, og som roser ham for at gøre livet lidt mere kulørt og humoristisk.

"Fald nu lige lidt ned! Hvis man kender bare lidt til Søren Falks facon og form for humor, så læser man også dette jobslag med de briller på. Så stik lige piben ind og grin lidt med. Det er da den mest morsomme jobannonce jeg har læst til dato. Længe leve det gode humør, Søren", kommenterer en kvinde på Facebook.

"Jeg skider ikke, når jeg er i biksen"
Oven på den store polemik er Søren Falk, som føler sig misforstået, gået til tasterne for at forklare sig over for de vrede folk på Facebook.

"Lad mig starte med mig selv og den måde jeg arbejder på. Jeg knokler når jeg er i biksen. Jeg skider ikke når jeg er i biksen. Jeg holder ikke pauser. Som udgangspunkt altså. Så det er ikke noget med at mine ansatte får pisken, mens jeg daser i solen. Jeg laver alt det sure arbejde også. Tro ikke andet", skriver Søren Falk i guiden på Facebook og uddyber:"

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Mht børn syg og egen sygdom. Hvert job har sine fordele og ulemper. Men det er en butik, der er åben. Og hvis man er chef må man tage et ansvar. Den nuværende stilling er endda kun et deltidsjob. Dvs har man barn syg kan man jo selv passe det til kl 12 og så få en anden til at tage over. Sådan gør jeg selv. Men det er da klart at hvis man er alenemor uden mulighed for pasning, så skal man nok ikke søge jobbet, ligesom man ikke skal søge jobbet som langtidschauffør. Jeg mener også at når der er tale om et deltidsjob, så fikser man tandlægebesøg og alt muligt andet udenfor åbningstiden. Det er det jeg prøver at sige".

Se hele Søren Falks guide til læsning af jobopslaget her