Lyst til en gratis burger? Den er god nok - her er alt, du skal gøre

Her ses den nye Brioche Black Angus Burger. Foto: Sunset Boulevard

Juhuu! Nu kan din næste burger koste 0 kroner.

Den saftige bøf, den sprøde salat, den smeltede ost og den svampede bolle. Mmm!

Der findes formentlig ikke mange mennesker, der ikke er begejstret for en god burger.

Men for de personer, der jævnligt benytter sig af Just Eat eller ofte aflægger deres lokale grillbar et besøg i jagten på en saftig burger, kan det dog hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Læs også

Kronprins Frederik pludselig opereret: Må aflyse alle aftaler

Nu kan du heldigvis få lidt ud af alle de penge, du gennem tidens løb har brugt på at få dækket dit burger-behov - vel og mærke hvis du har gemt kvitteringerne. Hvis ikke må du hellere komme i gang.

Fastfood-kæden Sunset Boulevard ønsker nemlig for alvor tage kampen op mod de andre udbydere på burger-markedet, og det har fået den danske restaurantkæde til at love gratis burgere væk.

Det opsigtsvækkende tilbud sker i forlængelse af Sunset Boulevards lancering af deres nyeste variant - Brioche Black Angus Burger - og i den forbindelse kan man alså score sig en lun lækkerbisken kvit og frit.

Læs også

41-årig passager ville skyde togpersonale: Blev rasende over det, de sagde om hans hund

Alt man skal gøre for at få udleveret en gratis variant er at fremvise en bon fra en anden fastfoodkæde, som man så kan bytte til en saftig burger.

- I stedet for kun at tale om kvaliteten, og hvor godt burgeren smager, vil vi gerne invitere danskere til selv at smage den. Derfor byder vi på en gratis smagsprøve, hvis man bytter med en burgerbon fra en anden fastfoodrestaurant, lyder det lokkende i en pressemeddelelse fra Jens Broch, der er administrerende direktør i Sunset Boulevard, der første gang så dagens lys i Odense i 1996.

Tilbuddet kører mandag til onsdag i flere uge frem - men kun frem til klokken 17. Samtidig skal din gamle bon indeholde en burger til minimum 30 kroner og må som sagt ikke være fra Sunset Boulevard.

Læs også

Mand stak af efter indbrud på skole: Så sladrede hans hund til politiet

Tilbuddet kan også kun indløses en gang per gæst per dag, så lad være med at dukke op med en hel stak af gamle burger-kvitteringer.

Velbekomme!

Læs også

Topskat - I 2018 er grænsen for betaling af topskat hævet til 498.900 kr. efter AM-bidrag. Det er ensbetydende med, at hvis du tjener mere end 45.190 kr. om måneden, så vil du skulle betale topskat i 2018.

Adverbium - Adverbier (biord) er populært sagt en blandet ordklasse, da de består af ord med forskellige funktioner. Et adverbium beskriver ikke ting, ligesom et adjektiv gør.

Feriepenge - Feriepengeområdet kan være indviklet, da der er forskel på, hvordan ferien optjenes, afregnes og udbetales. Få et overblik over de forskellige begreber og se, om du er en af dem, der har krav på feriepenge, og hvordan du får dem.

 

Dagens Gossip