Forside Indland Maddannelse og fællesskab i øjenhøjde ser dagens lys

Maddannelse og fællesskab i øjenhøjde ser dagens lys

Maddannelse og fællesskab i øjenhøjde ser dagens lys
Foto: Gastrofun

Efter næsten 3 år og mange millioner af sultne læsere, er madfællesskabet GastroFun PREMIUM endelig gået i luften. GastroFun PREMIUM er det hyggeligste sted du kan lære om mad – uanset om du er begynder eller mesterkok.

Lige nu læser andre

Ideen har boblet som en god surdej hos madlavningssitet GastroFun. Efter tre år som traditionelt madmedie, slår de tre madører bag sitet nu et større brød op – en madklub for hverdagskokke.  

“Efter utallige opfordringer fra vores læsere, har vi besluttet at nørde endnu mere med madteknikker/grej og opskrifter.”, fortæller Per Asmussen, redaktør hos GastroFun. 

Det sker i praksis ved at ændre radikalt på opskriften for forretningen. Den provision, som virksomheder/annoncører tilbyder for at få vist deres produkter på det travle site (ca. 450.000 besøg hver måned) skal fremover gå til medlemmerne i form af rabatter og fordele.  

 ”Vi skal sikre de bedste tilbud og muligheder indenfor gastronomiens verden. Derudover kommer vi også til at køre en masse konkurrencer for vores medlemmer, så de kan vinde fede præmier til køkkenet”, siger Per Asmussen. 

Læs også

Indtægterne fra kontingenter skal bruges på at skrue markant op for madnørderiet. 

“Vi jagter de professionelle og stiller alle de ‘dumme’ spørgsmål. Vi suger dem simpelthen for al viden og oversætter det til letforståeligt dansk”.

Og formidlingen til hverdagskokkene er i fokus. De tre madnørder bag projektet er selv uden kokkebaggrund. Men når kan så blive dygtige til at lave mad, at de i dag lærer fra sig – så kan alle.

Videokurser og -guides er en del af det, medlemmerne har adgang til i GastroFun PREMIUM, som klubben hedder. Ifølge Per Asmussen er det nemlig langt nemmere at vise teknikkerne end at forklare dem på skrift.

“Det er både hurtigere og nemmere at forstå video end skrift. Vi har allerede masser af spændende videokurser, artikler og guides liggende med nærmest alt, hvad man kan forestille sig inden for mad, og der kommer hele tiden nyt indhold til. Vi vil bare gerne bringe glæden og hyggen ved madlavningen tilbage til danskerne”.