Mindeside om formodet afdøde Kamilla vækker vrede på Facebook

Ronja Ryde

|

31/07/2014
Indland
Kamilla Hantusch
Screenshot af Kamilla Hantusch mindeside
Kun få timer efter at et uidentificeret lig blev fundet i Sønderjylland, har Facebook fået en mindeside om Kamilla Hantusch.

Dagens topnyheder

Ikke mange timer efter, at Syd- og Sønderjyllands Politi fandt et lig i Sønderjylland og kom med en formodning om, at der kunne være tale 21-årige Kamilla Hantusch, var en mindeside om den forsvundne sønderjyde blevet oprettet på Facebook.

Politiet fandt hen på aftenen et lig ved motorvejstilkørsel 73 i Kliplev nord for Padborg, og efterfølgende er Kamilla Hantuschs 24-årige ekskæreste blevet anholdt og sigtet for drabet.

Kamilla Hantusch forsvandt lørdag 19. juli og blev efterfølgende meldt savnet.

LÆS OGSÅ: Kvinde-lig fra Kamilla-sag skal obduceres i dag

Den formodede kvindemorder fremstilles først i grundlovsforhør i dag, ligesom det fundne lig er i gang med at blive obduceret af politiets retsmedicinere.

Mindesiden “RIP Kamilla Hantusch” blev oprettet sent onsdag aften, få timer efter, at det endnu uidentificerede lig blev fundet.

Og selvom nu har rundet 1.300 likes, får den en hård medfart af mange af Kamilla Hantuschs bekendte i kommentarfelterne.

‘De ved ikke om det er hende fuck hoveder’, skriver en facebookbruger på siden’, skriver en facebookbruger på siden.

‘Alle sidder nok med frygten at det er Kamilla der er fundet, men at oprette en mindeside inden det er blevet bekræftet er ikke særlig smart’, skriver en anden.

Og den holdning bakkes op af flere andre:

‘Hvis denne side ikke er lavet i overensstemmelse med Kamillas familie, synes jeg I alle af respekt for familien burde slette jeres kommentar, da familien ikke har brug for negativitet eller mudderkastning efter hinanden'.

‘Forstår ikke at denne side er blevet lavet, der er ingen der ved om det er Kamilla’.

Dagens.dk ville gerne snakke med personen, der har oprettet siden, men det fremgår ikke på Facebook, hvem der står bag.

Læs seneste nyheder fra København her.