Mor er chokeret: Morten Messerschmidts lillebror overfaldet og tævet på åben gade

Nils Würtzenfeld

399 uger siden

|

25/11/2016
Indland
Foto: Polfoto/UNGER ANTHON
Foto: Polfoto/UNGER ANTHON
Lillebroren til den skandaleramte EU-politiker Morten Messerschmidt blev onsdag slået ned på gågaden i Frederikssund.

Dagens topnyheder

Et politisk motiveret overfald har netop rystet familien Messerschmidt, efter Morten Messerschmidts 15-årige lillebror onsdag blev slået ned på gågaden i Frederikssund. Det skriver BT.

Overfaldet fandt sted onsdag eftermiddag, da den 15-årige dreng kom ud af en port i gågaden i Frederikssund efter et besøg hos en ven.

Pludselig kom fire hætteklædte unge mænd imod ham, standsede ham og spurgte, om han hed Messerschmidt. De spurgte bagefter, om Morten Messerschmidt var hans far, hvorefter den 15-årige svarede mændene, at Morten var hans storebror.

- Så begynder de at svine ham til. Siger både det ene, det andet og det tredje om Morten. Og til sidst får han et ordentligt knytnæveslag på kinden. Han falder, slår næsen ned i gågaden og begynder at bløde. Så stikker de af, fortæller Inge Messerschmidt til BT.

Hun er mor til den 15-årige og hans kendte politiker-storebror, Morten.

Ifølge moren fik den 15-årige efterfølgende rejst sig på benene og stod chokeret tilbage, uden der var nogen, der hjalp ham.

- Der var masser af mennesker i gågaden, men de stod bare og kiggede. Han blødte, men de gik bare videre. Han er 15 år, og der var ikke nogen, der kom hen og hjalp. Han måtte bare selv køre hjem. Jeg er virkelig rystet. Han er blevet slået ned klokken halv fem ved højlys dag midt i gågaden fyldt med mennesker. Jeg kan ikke lade være med at tænke, ’hvad bliver det næste’? Kan det ske andre steder? Men det kan jo heller ikke nytte noget at lukke sine børn inde, vel?, spørger Inge Messerschmidt.

Normalt udtaler hun sig ikke til pressen i forbindelse med mediedækningen af Morten Messerschmidts politiske virke, men denne sag har alligevel fået den bekymrede og vrede mor til at stå frem.

Morten Messerschmidt selv er fortsat sygemeldt efter sin stresskollaps for en måned siden ovenpå sagen om misbrugte EU-midler gennem partiet Meld og i fonden Feld.