Nu giver Lisbeth Dahl langt om længe svar på det mange danskere har ventet på

20/09/2023 11:22

Emil Martesen

Indland
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Nu giver hun svar på det, som mange danskere har ventet på.

Mest læste i dag

I en tid, hvor fornyelse og friske vinde er nøgleord, tager den erfarne og folkekære skuespiller Lisbet Dahl en dristig beslutning, som mange danskere har ventet svar på.

Som instruktør for Tivolirevyen 2024 har hun nemlig løftet sløret for, at hun har valgt at samle et helt nyt hold af talentfulde skuespillere, der skal bringe nyt liv og energi til den traditionsrige scene.

Eftersigende er det kun James Price og Lisbet Dahl selv er tilbage fra det tidligere hold.

Og ved et pressemøde i Tivoli, hvor spændingen var til at føle på, afslørede Lisbeth Dahl det nye stjerneskud af et hold, der skal præge revyen i det kommende år:

"Der var nogle af dem, der ikke kunne. De er jo travlt optagede mennesker. Og så bryder jeg altså hele holdet op", udtaler en beslutsom Lisbeth Dahl til B.T.

Det nye hold består af den karismatiske entertainer Thomas Eje, samt de dygtige skuespillere Mikkel Becker Hilgart, Rikke Bilde og Rikke Buch Petersen.

Og selvom den evigt populære Lisbeth Dahl ikke lægger skjul på, at det nye samarbejde er en rejse ind i det ukendte, er hun fortrøstningsfuld omkring det nye holds potentiale:

"Jeg har meget indflydelse på, hvem der skal være med i revyen. Og jeg håber da, at jeg bliver tilfreds med det nye hold", siger hun med et smil, og tilføjer, at hun tror det kommer til at gå godt.

Til trods for nogle mindre begejstrede anmeldelser af dette års revy, er Lisbeth Dahl klar til at tage tøjlerne som instruktør endnu en gang, med et fornyet håb og en vision om at skabe noget helt særligt i Glassalen, der har været hjemsted for revyer i mere end 140 af Tivolis 180 år lange historie.

Publikum kan se frem til premieren den 6. juni 2024, hvor det nye hold vil træde ind i spotlightet og forhåbentlig tryllebinde danskerne med deres kunstneriske præstationer.