Ny skandalesag for dansk rigmand: Dømt for socialt bedrageri for kvart million

Foto: Polfoto

Ekspert i at undgå dansk skat er dømt for socialt bedrageri England.

Den skandaleombruste danske forretningsmand, 75-årige Kaj Jensen, der er ekspert i at placere danskeres formuer i de såkaldte skattely-lande, er endnu engang kommet i fokus.

Denne gang er han blevet dømt for socialt bedrageri for over en kvart million danske kroner ved retten i Ipswich. Det skriver den britiske lokalavis Ipswich Star.

Det lykkedes Kaj Jensen uberettiget at modtage over 320.000 kroner fra britiske skatteydere, fordi han ikke oplyste de britiske myndigheder om, at Kaj Jensen og hans kone modtog pension fra Danmark, og at han havde flere konti med indeståender og lukrative bestyrelsesposter.

Ifølge lokalavisen blev en del af pengene brugt på luksuriøse ferier i Dubai, Ghana og Hong Kong, og han brugte mere end 30.000 kroner på en af Londons mest fashionable restauranter.

Ifølge Dagens.dk's oplysninger er Kaj Jensen identisk med Kaj Worsøe Jensen, der i oktober 2013 blev afsløret af det cavlingvindende DR-program om Skattely, hvor han på hemmelige optagelser tilbød at placere formuer udenfor det danske skattevæsens rækkevidde.

Dagens.dk har været i kontakt med Kaj Worsøe Jensen, der benægter ethvert kendskab til sagen.

- Der er mange, der hedder Kaj Jensen i mit område, så det kender jeg slet ikke noget til, siger han til Dagens.dk.

Men en adressesøgning i området viser noget andet, ligesom den britiske lokalavis over for Dagens.dk bekræfter, at der kun er tale om en enkelt bosiddende dansker med det navn i området.

Kaj Worsøe Jensen slipper formentlig med en betinget fængselsdom på grund af hans høje alder. Dommen falder d. 24 november.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip