Politiet leder efter Emilie i kolonihaver: Her er status på eftersøgningen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag ledt efter forsvundne Emilie Meng i fire haveforeninger i Korsør i lidt over seks timer.

På nuværende tidspunkt har politiet gennemsøgt omkring halvdelen af kolonihavehusene og de grunde, der hører til husene.

Politiets hunde har markeret og vist en særlig interesse for flere steder på området. Disse steder bliver nu undersøgt nærmere.

Læs mere: Nyt i eftersøgningen af Emilie: Politiet afsøger større område i Korsør

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse, som de sendte ud lidt efter klokken 14 onsdag.

Politiet har ikke fundet noget afgørende nyt, men de fortsætter eftersøgningen resten af eftermiddagen og torsdag.

Der er ikke nye oplysninger i sagen, der har fået politiet til at afsøge området, som de også har undersøgt tidligere.

Læs mere: Forsvundet i 6 uger: Mulige nye spor i Emilie-sagen

Det oplyste Anne Dorte Hoppe Søe, som er kommunikationskonsulent hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, tidligere i dag til Dagens.dk.

- Vi har været der før, og nu gør vi det igen for grundighedens skyld, siger Anne Dorte Hoppe Søe.

Ifølge Ekstra Bladet graver politiet på de steder, hvor hundene har markeret. Desuden skulle politiet have opsat en afspærring ved indgangen til kolonihaverne. Her tjekker de efter sigende alle, før de bliver lukket ind i området.

Emilie Meng blev sidst set ved togstationen i Korsør søndag den 10. juli 2016 omkring klokken 4.00, hvor hun stod af et tog fra Slagelse.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip