Porsche 911 GT3 RS stjålet fra autotransporter, mens chaufføren sov

Den dyre Porsche var på vej fra Sverige til Danmark, da den blev stjålet, mens chaufføren sov i lastbilen.

En Porsche 911 996 GT3 RS, der vej på fra Stockholm i Sverige til My Garage i Vejle, er forsvundet på frækkeste vis. Klokken var omkring 01.15 natten til onsdag i denne uge, da det lykkedes nogen at knuse en af Porschens ruder og trække bilen af ladet på en autotransporter uden brug af nøglen. Det skriver Boosted.dk.

Alt imens autotransporteren stod parkeret i Glostrup, hvor chaufføren sov i kabinen. Han opdagede tilsyneladende ikke noget, før bilen var væk.

GT3 RS’erens stelnummer er WPOZZZ99Z4S691038, og da den forsvandt, var den udstyret med svenske nummerplader – UCY102. Men hvilke plader, der sidder på nu, vides ikke.

Let at genkende

Alligevel burde Porsche’n være meget let genkendelig med sin hvide lakering, de røde GT3-RS-stafferinger på begge sider og gigantiske hækvinge.

Skulle man møde bilen og alligevel være i tvivl, bør det også få alarmklokkerne til at ringe, hvis bilen er udstyret med gule bremsekalibre og hvidt sikkerhedsbur i kabinen.

Ser man bilen, bør man tage kontakt til politiet på telefon 114 eller til sælger Henrik Westlund på telefon +46 708918800.

Der er ifølge Total911 blot produceret 682 eksemplarer af 996 GT3 RS. Så chancerne for at møde en anden end den stjålne bil på de danske veje er i forvejen ganske små lige nu.