Sidste chance! 3 millioner kroner forsvinder på søndag. Er det dine?

Danske Spil efterlyser for sidste gang en heldig spiller, der har vundet 3 millioner kroner i Lotto. Vinderen spillede en lottokupon sidste år, men har fortsat ikke hentet sin gevinst endnu. Er det dig, der ligger inde med den store gevinstkupon?

Hvis man pludselig står med en oddskupon, et skrabelod eller en lottokupon, hvor der er gevinst på, så må den største frygt være, at man pludselig smider sedlen ud. Det kan jo ske for selv den bedste, men man tilgiver næppe sig selv, hvis det betyder, at man mister 3 millioner kroner.

Det kan lige præcis være det, som er sket for en ”heldig” lottospiller, som står med en førstepræmie gevinst på hele 3 millioner kroner, men som bare ikke er klar over det. Danske Spil har i noget tid søgt efter den heldige vinder, der endnu ikke har fået præmiesøgt sin kupon ved en Danske Spil-forhandler. Det er nu et år siden, at spilleren ramte de syv rigtige, men hvis vedkommende ikke har hentet sin gevinst inden søndag, så forfalder gevinsten.

Læs også

Mand fra Høje Taastrup vinder 1.2 millioner: Konen blev rasende

Det er dog yderst sjældent, at folk ikke henter deres gevinster, når de vinder i Lotto. Især når der er tale om de helt store gevinster.

”Det sker heldigvis uhyre sjældent, at folk ikke indløser deres gevinster. Derfor gør vi også meget ud af at efterlyse vinderen, når det sker,” fortæller Pernille Mehl, der er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Opfordrer alle til at lede efter kuponen

Lottokuponen med gevinsten på de 3 millioner kroner, er blevet købt i Rema 1000 i Hobro i uge 14 for omkring et år siden. Derfor forventes det også, at vinderen af kuponen bor i dette område, og Pernille Mehl opfordrer derfor, at alle i området omkring Hobro får ledt alt igennem efter en lottokupon.

Ved man, at man har spillet Lotto forrige år omkring uge 14, så kan det altså godt betale sig at lede efter en lottokupon, der måske er faldet ned bag køleskabet eller ligger krøllet sammen i et handskerum.

Hvis vinderen ikke melder sig inden søndag, så vil gevinsten forfalde, og så vil de 3 millioner kroner tilfalde andre spillere. Det er dermed ikke de ansatte hos Danske Spil, der kan se frem til at få en ekstra stor bonus i april.

Hvis man finder en lottokupon fra april sidste år, så bør man skynde dig at få den præmiesøgt hos en Danske Spil forhandler, eller kontakte Danske Spils kundeservice, så de kan tjekke, om man er den heldige vinder, som de har ventet på i et år.

Læs også

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

 

Dagens Gossip