Skadedyr bekræftet: Føtex holder lukket

En kunde observerede i går et skadedyr i en Føtex-forretning, og butikken valgte derfor at holde lukket, for at undersøge, om det kunne være rigtigt. Nu er mistanken bekræftet, og Føtex Dytmærksen holder derfor atter lukket.

Det var da lige godt pokkers med alle de skadedyr, er der sikkert flere direktører af større virksomheder, der tænker i disse dage. Bones i Vejle måtte holde lukket i adskillige uger, da der blev fundet rotter i nærheden af matriklen, og nu er turen så kommet til Føtex.

I går valgte man nemlig at lukke Føtex Dytmærsken i Randers, da en person henvendte sig til personalet og fortalte, at hun havde set noget, der lignede en mus bag et af deres køleskabe.

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Varehuschefen ville ingen chancer tage, og han valgte derfor at lukke butikken og undersøge sagen, så man hurtigst muligt kunne sikre sig, at der ikke ville rende skadedyr rundt i butikken.

Dagen derpå er kunder af Føtex på Dytmærsken så blevet mødt med en lukket dør, hvor der er ophængt en seddel fra Føtex. Her fortæller de, at mistanken om skadedyr er bekræftet, og derfor holder de også lukket i dag.

Læs også

Fyret i Føtex? Her må du spise alle de kager, du har lyst til

“Vi valgte i går, søndag d. 29/9, at lukke butikken fra morgenstunden grundet mistanke om et muligt skadedyr i butikken. Efterfølgende konstaterede vi tegn på et skadedyr og har naturligvis orienteret Fødevarestyrelsen. Ligesom vi har kontaktet et firma specialiseret i skadedyrsbekæmpelse. De er lige nu ved at undersøge butikken for at se, om de ikke hurtigt kan fange kræet,” skriver Føtex Dytmærksen ifølge Amtsavisen.dk.

De skriver også, at alt de foretager sig er i samarbejde med fødevarestyrelsen, og at det fortsat er muligt at hente sine pakker, hvis man har fået leveret pakker til Føtex.

Det vides endnu ikke, om Føtex slår dørene op for deres kunder igen i morgen, eller om de første åbner senere på ugen. Kunderne bliver henvist til deres Facebookside, og ellers opfordres de til at handle hos deres kolleger i henholdsvis Netto, Bilka eller Føtex et andet sted i byen.

Læs også

Bjarne krævede at Føtex-ansat tog tørklædet af: Så blev han smidt ud

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip