Skete for 16 år siden: Nu bryder Lisbeth Østergaard tavsheden med særligt Instagram-opslag

Skrevet af Emil Martesen

26/02/2024
Foto: Bo Nymann/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Det skete for 16 år siden.

Mest læste i dag

For 16 år siden tog Lisbeth Østergaard og Bubber dansk tv med storm, da de sammen kastede sig ud i værtsrollen for det ambitiøse tv-format 'Varm på is'. Et show, der med sine skøjtedansende deltagere, aspirerede til at blive det nye 'Vild med dans' på is.

Men trods høje forventninger og en visionær tilgang, endte showet mere som en fodnote i dansk tv-historie end som en seermagnet:

"Det skulle være det nye 'Vild Med Dans', men det blev det ikke. Nærmere fiasko end succes! Det blev til én sæson", skriver den evigt populære Lisbeth Østergaard i et nostalgisk tilbageblik på Instagram, hvor hun har delt et pressefoto fra dengang.

"Bubber og jeg var værter på skøjter, og det var… spændende", fortæller hun, der måske ikke selv er mere hjemmevant på skøjter i dag, men hun er hjemmevant i en skøjtehal, da hun har to børn, der går til ishockey, videre.

Denne rejse ned ad mindernes allé er ikke blot en anledning til at mindes en tid, hvor både Lisbeth Østergaard og Bubber balancerede på skøjter foran kameraet, men også en mulighed for at anerkende de erfaringer og den læring, som sådanne karrieremæssige omveje kan medføre:

"Selvom det kun blev til én sæson, lærte jeg rigtig meget på denne produktion. Tak Bubber", slutter hun.

I dag, langt fra skøjtehallernes kulde, har Lisbeth Østergaard cementeret sin status som en erfaren tv-vært, mens hendes forbindelse til isen lever videre gennem netop hendes børn, der går til ishockey.