Skolebus med 34 danske elever kørt galt i Norge

Dette foto er ikke fra ulykken. Foto: Shutterstock.com

En skolebus med 34 elever kørte galt fredag morgen i Norge, da bussen ikke kunne holde sig fast på de sneglatte veje.

I Norge var der tidlig morgen udrykning på vej mod Rauland i Telemark, da en dansk skolebus med 36 personer ombord kørte af vejen. Politiet er på stedet, og de meddeler, at vejene er særdeles glatte og snedækkede, og det fik altså bussen til at glide af vejen.

”Det er en meget glat vejbane, og bussen er kørt af vejen,” fortæller politiets operationsleder, Arild Alsheil til den norske avis, Dagbladet.no, der i deres liveberetning om trafikken fortæller om uheldet.

Politiet fik meldingen klokken 07:00, og alle 34 elever + chauffør og lærer er kommet ud af bussen. Der er umiddelbart ikke kommet personer til skade under ulykken, som fandt sted i en zone, hvor man måtte køre 60 kilometer i timen.

Eleverne beskrives som værende i ungdomsskolealderen, men det vides endnu ikke, hvor eleverne komme fra i Danmark og hvor de skulle hen. Politiet beretter dog om, at bussen ikke holder i vejbanen og dermed er vejen ikke spærret. Det har været muligt at komme forbi siden klokken 07:30.

Hos andre medier forlød det sig, at bussen skulle være væltet, men det skulle eftersignede ikke være tilfældet. Bussen skulle blot være kørt af vejen, hvilket gav en mindre kollision og et par forskrækkede elever.

Vi holder naturligvis øje med, om der skulle ske en udvikling i sagen.

Læs også

DMI: Pas på i trafikken – Kategori 1 advarsel til formiddag

 

 

Dagens Gossip