Sussi Nielsen deler stor hemmelighed

Skrevet af Emil Martesen

13 uger siden

|

21/02/2024
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Hvis den folkekære musiker får penge nok, kan hun meget vel være at finde der.

Dagens topnyheder

Den danske kultur- og underholdningsbranche måtte tidligere på året vinke farvel til Leo Nielsen, der sammen med konen Sussi Nielsen udgjorde dansktop-duoen ‘Sussi og Leo’.

Leo sov nemlig ind den 18. februar i år efter længere tids sygdom.

Og i en tid, hvor sorg og tab ofte bliver gemt væk, står Sussi Nielsen frem med en rørende og ærlig fortælling om livet efter sin ægtefælle Leos død.

Sussi, som har delt både scene og liv med Leo i over fire årtier, finder sig selv i en ny virkelighed, hvor sorgen og lettelsen går hånd i hånd.

Og nu ser det for alvor ud til, at den evigt populære Sussi Nielsen atter har fundet kærligheden. Efter at have mistet sin livsledsager gennem mange år, Leo, har Sussi nu åbnet sit hjerte for en ny kærlighed.

Denne gang er det en jysk ostemand, der har fanget hendes opmærksomhed og affektion.

Det skriver Nordjyske, der kan berette, at parret har datet i to måneder.

Men det kan ikke blive det eneste nye i den folkekære musikers liv.

I takt med at kalenderbladene vender, begynder TV 2 atter sin søgen efter de kendte ansigter, der skal pryde det kommende års udgave af 'Vild med dans'. Blandt de potentielle deltagere finder vi Sussi Nielsen:

"Jeg har faktisk tænkt lidt på det, men jeg ved ikke, hvor populært det er længere? Men det er meget muligt, at jeg vil være med, hvis jeg får penge nok", siger hun med et smil ifølge B.T.

Hun afslører, at hun tidligere er blevet spurgt, om hun ville deltage, dengang hendes mand også var i live, men hans interesse for projektet var begrænset:

"Men jo, jeg kunne godt tænke mig at lære at danse. Det kunne være spændende", siger Sussi Nielsen, der ser 'Vild med dans' som en mulighed for at udforske nye sider af sig selv.