Uheldig indbrudstyv overså vigtig detalje: Nu driller butiksejeren Bo gerningsmanden på Facebook

Foto: Bo Thomsen/Facebook

En uheldig indbrudstyv overså en væsentlig detalje, da han i nat ville stjæle designermøbler i Esbjerg.

Klokken 4.15 i nat blev Bo Thomsen fra Esbjerg ringet op med en kedelig besked: Der havde været indbrud i hans butik.

Den 41-årige vestjyde, der er indehaver af Bo Bedre Erhverv i Esbjerg, bor dog belejligt tæt på sin arbejdsplads, så bare seks minutter efter alarmen var gået, var Bo Thomsen fremme ved butikken, der lever af at hjælpe virksomheder med at indrette deres lokaler med møbler.

- Jeg blev ringet op af vagtcentralen klokken kvart over fire, hvorefter jeg fløj i tøjet. Heldigvis bor jeg tæt på, så jeg skyndte mig derhen, mens jeg var rasende, fortæller butiksindehaveren til Dagens.dk.

Da Bo Thomsen nåede frem, kunne han hurtigt konstatere, at én eller flere gerningsmænd var kommet ind i butikken via en smadret rude.

- Gerningsmanden havde knust en rude ved at smide en tung metal-del fra en flagstang gennem glasset. Alarmen i butikken er dog virkelig høj, så han har sikkert haft travlt med at komme ud igen, forklarer Bo Thomsen.

Foto: Bo Thomsen/Facebook

Muligvis af samme grund blev udbyttet af indbruddet derfor heller ikke prangende.

Det lykkes nemlig kun den/de skyldige at stikke af med to Pinable-lamper fra Dyrberg til 1800 kroner stykket, men da udbyttet stod klart for Bo Thomsen, kunne han ikke lade være med at logge på Facebook, hvor han skrev en direkte besked til gerningsmanden.

Foto: Bo Thomsen/Facebook

Foto: Bo Thomsen/Facebook

Det viste sig nemlig, at vedkommende havde overset en lille, men vigtig detalje.

- Kære indbrudstyv. Vi praler normalt af vores gode service, men i det her tilfælde er jeg ked af, at det tog mig seks minutter fra alarmen gik, til jeg kunne være der.

Sådan indleder Bo Thomsen sit opslag, inden han forklarer indbrudstyven, hvorfor udbyttet desværre er komplet ubrugeligt.

- Ville bare fortælle, at der mangler en lamel i hver af dine Pinable-lamper fra Dyrberg Larsen. Men kig forbi, så skal jeg nok give dig en super pris på dem. Ellers kan du jo ikke rigtig bruge dem til noget, lyder det drilagtigt i opslaget.

Foto: Bo Bedre Erhverv

- Lamperne er sat sammen på en helt speciel måde så for kunne samle dem, skal du bruge en bestemt lamel, som manglede i begge lamper. Derfor kunne jeg ikke lade være med at more mig lidt over det forgæves indbrud, griner Bo Thomsen, der samtidig gætter på, at gerningsmanden, der nu sidder med to ubrugelige Pinable-lamper, måske ikke bliver svær at finde for politiet.

- Udover en høj og stressende alarm, så er der også ret mørkt i butikken, så han er blandt andet faldet over en stol, ligesom han har skåret sig på glasset. Dermed har politiet også hans DNA-spor, forklarer Bo Thomsen, der ikke har ladet episoden ødelægge sit fredags-humør.

- Man kan jo ligeså godt smile af sådan noget. Det var også derfor jeg skrev opslaget, som mest var ment i sjov. Nu får vi en glarmester ud for at sætte en ny rude i senere i dag, og så er der ikke mere i den sag. Der skal i hvert fald mere til at ødelægge min dag, lyder det fra den humoristiske butiksejer.

For flere 112 historier klik her.

 

Dagens Gossip