Uventet drejning efter Suspekt-koncert fredag aften: Alvorlig ulykke

16/09/2023 11:02

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der var ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

I kølvandet på en festlig aften, hvor Parken dannede rammen for en Suspekt-koncert med 46.000 gæster, blev glæden brat forvandlet til bekymring og sorg.

For selvom der ikke var et præg at sætte på festen for alle de fremmødte, der lagde vejen forbi Parken, så var sagen en helt anden efter koncerten.

Ved Østerport Station i København blev en 43-årig mand nemlig på tragisk vis ramt af en bus, hvilket resulterede i alvorlige skader.

Vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, løftede til Ekstra Bladet sløret for, at manden nu befinder sig i den kategori, der betegnes som 'alvorligt tilskadekommen'.

Ulykken, der fandt sted i forlængelse af koncertens afslutning, har kastet en mørk skygge over en ellers festlig begivenhed. Den 43-årige mand blev hastet til Rigshospitalet, hvor han nu kæmper for sit liv.

De pårørende er blevet underrettet om den tragiske hændelse, oplyser vagtchefen i samme ombæring.

Og som en påmindelse om livets skrøbelighed, står denne hændelse som et dystert eksempel på, hvordan glæde og festivitas hurtigt kan omskiftes til tragedie og sorg.

I denne stund samles tanker og bønner omkring den 43-årige mand og hans familie, i håbet om en positiv udvikling i hans tilstand.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til den 43-årige mand og hans familie.