'Vild med dans'-stjerne var indlagt i alvorligt smertehelvede: Nu er der nyt

Skrevet af Emil Martesen

13/02/2024
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt.

Mest læste i dag

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage før den altid smilende skuespiller Anna Stokholm delte en grå meddelelse fra familiens ellers idylliske ferie i Thailand. I en story på Instagram afslørede hun nemlig, at familien var hårdt ramt af sygdom, og især ægtefællen Simon Stenspil led under sygdommen og var derfor blevet indlagt på hospitalet. 

Og selv lagde skuespilleren ikke skjul på, at han var blevet ramt af denguefeber og en parasit i maven. Simon Stenspil delte sin Instagram et billede fra hospitalet, hvor det er tydeligt for enhver, at den ellers smilende skuespiller ikke havde det særlig godt.

Men en rum tid senere kunne den evigt populære skuespiller dog løfte sløret for, at han var blevet udskrevet fra hospitalet efter en særdeles udfordrende tid.

Den tidligere 'Vild med dans'-vinder blev indlagt med denguefeber, og har tilbragt otte dage i sygesengen, men kunne langt om længe se frem til at vende hjem.

Og nu tilbage i Danmark, kæmper Simon Stenspil stadig med eftervirkningerne af sygdommen, der har efterladt ham fysisk svækket og 8 kilo lettere.

Det fortæller han i et hudløst ærligt opslag på sin Instagram-profil.

Simon Stenspils ferie med hustruen Anna Stokholm og deres søn Ziggy Bob blev alt andet end den afslapning og familietid, de havde håbet på. Denguefeberen, som han pådrog sig på øen Koh Phangan, tvang ham til at tilbringe 17 dage i sygdommens greb, heraf otte på et lokalt sygehus.

Men til trods for den hårde prøvelse har Stenspil bevaret sit gode humør, hvilket fremgår af hans Instagram, hvor han med et glimt i øjet foreslår, at fastelavnsboller måske kunne kurere denguefeber.

Han benytter samtidig lejligheden til at takke alle, der har skrevet i forbindelse med sygdommen, og samtidig løfter han sløret for, at han vender stærkere tilbage.

Vi her på redaktionen er glad for at se Simon Stenspil og resten af familien er hjemme i vante omgivelser igen.

Du kan se Simon Stenspils Instagram-opslag herunder: