X Factor-Sara knækkede: Indlagt i fem måneder

Sarah Skaalum Jørgensen var kun 15 år, da hun løb med sejren i X Factor i 2011, men livet efter tv-showet skulle vise sig at være en svær størrelse for den unge pige. Det skriver Her & Nu.

Allerede inden Danmark i 2011 blev vidne til den unge pige med det drengede udseende og den dybe stemme, døjede hun med angst. En angst, der ikke blev mindre af at medvirke i X Factor, hvor Sarah hurtigt bekendtgjorde, at hun var lesbisk. Samtidig med presset voksede på Sarah, sneg stressen sig også ind på hende.

I 2012 fik Sarah diagnosen depression, hvilket førte til en indlæggelse på psykiatrisk afdeling.

- Jeg var indlagt i fem måneder, fortæller Sarah til Her & Nu og tilføjer:

- Men så jeg røg ned igen, da jeg blev udskrevet.

Sarah er i dag 18 år og er stadig i gang med et behandlingsforløb. Det er hendes håb, at hun kan hjælpe andre i samme situation ved at træde frem og fortælle om sin kamp for at slippe af med angst og depression.

- Jeg vil bruge min sygdom til noget positivt. Jeg står frem for at sætte et ansigt på angst og depression. Det kan ramme alle, og det rammer mange. Jeg forstår, hvad der sker indeni. Jeg har prøvet det på min egen krop. Jeg har været helt derude, hvor jeg ikke ville leve mere. Og jeg har været helt deroppe, hvor livet er det bedst, siger Sarah til Her & Nu.
 
 

 

Dagens Gossip