100 frivillige ledte efter Emilie: - Vi giver ikke op

På trods af at der tilsyneladende ikke er fremkommet afgørende spor i opklaringen af, hvad der er sket med den unge pige, så er Emilies pårørende lykkelig over indsatsen

- Vi giver ikke op, og jeg har snakket med pårørende i dag, som simpelt hen er så taknemmelige for den indsats, som Danmark laver. Det er de rigtig glade for, og de har heller ikke givet op,« fortæller Sofie Sønderup - presseansvarlig for søndagens eftersøgning i Korsør til BT.

Søndag, hvor eftersøgning koncentrerede sig om Lystskoven i Korsør, gik de frivillige i gule veste gik skulder ved skulder gennem skovområderne, så hele skoven nu kan krydses af som gennemsøgt.

Læs også: Politi: Stenkast mod bil på motorvejen er overlagt drab

Efter dagens anstrengelser vil Sydsjællands og Lolland-Falsters politi få overdraget godt en håndfuld effekter, som eftersøgningens deltagere har fundet i løbet af dagen.

- Der er eksempelvis tale om tøj og brugsgenstande, som tilsyneladende har ligget i områderne i nogen tid. Personligt tror jeg ikke, at de har noget med Emilie at gøre, men for en sikkerheds skyld er det blevet lagt i plasticposer, og det er noteret, hvor de er fundet, hvis politiet skulle få brug for det,« tilføjer hun.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip