12-årig dreng vækket af blødende storesøster: Familiens badeværelse var smurt ind i blod

Søsterens arme og ben var fyldt med snitsår, og badeværelset i familiens hjem var smurt ind i blod. Det skriver Nordvestnyt.

Heldigvis var lillebroderen vaks og fik ringet med det samme til deres mor, som var på arbejde. Episoden skete i Kalundborg Kommune.

En ambulance blev tilkaldt, og kort efter var familien på vej til skadestuen på Holbæk Sygehus. Her viste det sig, at blodet fra den 14-årige pige stammede fra snitsår i arme og ben.

Læs også: Bevæbnet røver valgte det forkert offer: Værtshusgæst ville skydes

I alt havde hun snittet sig selv omkring 400 gange i arme og ben.

Den 14-årige pige blev sidste år diagnosticeret med både ADHD og autisme.

Hun har siden udviklet en selvskadende adfærd, hvor hun i periode snitter i sine egne arme og ben.

- Hun laver ikke dybe sår. Det er ikke selvmordsforsøg. Det er snarere at forsøg på at få opmærksomhed. Hun siger selv, at hun ikke kan huske, når hun gør det; at det nærmest foregår i en trance. Det foregår i perioder. Bagefter har jeg fortrudt mange gange, at jeg lod dem være alene hjemme den aften, men jeg var ikke opmærksom på, hvor galt det stod til den dag, og det har aldrig været så voldsomt før, fortæller børnenes 35-årige mor til sn.dk.

Det fleste af snittene i pigens arme og ben var overfladiske, så hun var ikke i livsfare, men oplevelsen har været voldsom for hele familien.

For mens storesøsteren i forvejen er i behandling for sine problemer, så frygter hans mor for, hvordan den dramatiske oplevelse kan påvirke hendes søn.

Navnene på familiens medlemmer er kendt af redaktionen på Nordvestnyt, men vi har valgt at gøre dem anonyme i denne artikel af hensyn til børnene.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip