137 pædofile misbrugte skolepige: Nu taler hun ud om overgrebene

Hvad der skulle have været starten på nogle sjove teenageår, begyndte som to år i helvedet for den nu 22-årige engelske pige Paula Smith fra Birmingham.

Første gang Paula Smith blev voldtaget var hun 13 år. Voldtægten skete efter at hun var blevet bortfør tæt på hendes skole og ført til et hus, hvor en mand forgreb sig på den unge pige.

Det skriver birminghammail.co.uk.

Nogle dage senere blev hun kontakten af en anden pædofil på Facebook, som efterfølgende udsatte hende for seksuelt misbrug i en toårig periode.

Den selv samme mand lejede også den 13-årige ud til andre pædofile gennem en hjemmeside, hvor hendes profil var blevet lagt ud på uden pigens viden.

De pædofile monstre kunne finde på at komme langvejs fra for at forgribe sig på den forsvarsløse pige. Misbruget skete på hoteller eller i huse rundt omkring i landet.

Paula Smith fortæller også, at hun ikke mener, at de sociale myndigheder, hendes skole og politiet har gjort nok for at gøre en ende på de uttalige seksuelle overgreb. Og det på trods af, at hun udviste tydelige tegn på, at hun var offer for seksuel misbrug.

Da hendes egen mor endelig fattede mistanke, tilkaldte hun politiet.

Til politiet kunne den unge pige både oplyse navne og adresser på 137 af de mænd, som havde misbrugt hende. Sågar registreringsnummer på bilerne kunne hun også huske.

Alligevel blev kun tre personer nogensinde retsforfulgt og dømt.

- Politiet fortalte min mor, at det, der var overgået mig, var så stort og komplekst, at de kun ville fokusere på de store fisk, siger pigen.

Læs også: Kidnapper kastede 9-årig dreng ind i sin bil: Det skulle han ikke have gjort

Voldtaget mens hun var påvirket af stoffer og alkohol

De dømte er den 66-årige skolelærer William Hanna, hans kæreste Dianne Whitehouse på 61  og en 50-årig mand ved navn og Ian McGlasson.

De fik tilsammen 19 år . To andre mistænkte begik selvmord efter at være blevet arresteret.

Det var den 50-årige Ian McGlasson, der igennem to år var bagmanden bag den den 13-åriges voldtægtsmareridt og ham.

Han tog kontakt til hende på Facebook under dække af at være en venlig børnerådgiver.

Uttalige gange udsatte han hende for seksuelle overgreb og gav hende endda alkohol og stoffer, så hun faldt i søvn, hvorefter han forgreb sig på hende.

- Jeg vågnede op på et tidspunkt og var bundet til sengen, mens han havde sex med mig. Han filmede også det hele. Den følgende morgen vågnede jeg op, og det var som om ingenting var hændt. Han lavede endda morgenmad, fortæller hun.

Det var også i den periode, at hun blev introduceret for de flere hundrede pædofile.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip