To børn i livsfare under vanvittig biljagt: Flugtbillist skabte frygt ved skole

En 19-årig mand fra Dannemare er blevet anholdt efter en dramatisk biljagt gennem Nakskov på Lolland. Det skriver Folketidende.

En patruljevogn blev fredag eftermiddag ved halv et-tiden opmærksom på en bilist i en Opel Vectra, og et tjek af køretøjets nummerplade afslørede, at ejeren - den 19-årige mand - var efterlyst for at være stukket af fra afsoning.

Dén oplysning gav betjentene lyst til at standse bilen med den 19-årige mand og en 15-årig medpassager i.

De to unge mennesker i bilen stak af i høj fart, kørte mod ensretningen og op på fortovet i den lollandske handelsby.

Den voldsomme biljagt blev for alvor vanvittig, da flugtbilisten drønede over for rødt lys med 80 kilometer timer og forbi nogle børn på Nørrevold, der netop havde fået fri fra skole.

Læs også: 13-årig dreng opfandt det hele: Blev ikke overfaldet af tre mænd i Ringsted

Biljagten sluttede i strandområdet Hestehoved i Nakskov Fjord, hvor en mor lige akkurat nåede at hive sine to børn til side, da den 19-årige mand bragede ind i nogle betonklodser ved en campingplads.

Selve jagten var ikke slut endnu.

De to teenagere valgte at flygte fra stedet med benene på nakken, hvilket blev de sidste øjeblikke på fri fod –de blev hurtigt fanget.

Politiet vil til Folketidende ikke kommentere på, hvad der var formålet med den livsfarlige kørsel, og nu er den 19-årige bilist atter at finde bag tremmer. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip