Mor advarer mod kendt park: Mand forsøgte at tørre børn i numsen og tage billeder af dem

Efter en ubehagelig oplevelse i Frederiksberg Have beder en mor alle om at passe på en nærgående mand, som blandt andet låste sig inde på et offentligt toilet med et barn.

Jannie Møller oplevede i går noget på Frederiksberg i København, der fik hende til tasterne i en fart for at advare forældre og pædagoger mod en ubehagelig mand.

"Del!!! Har i dag været på tur med en flok børn i Frederiksberg have. Ved legepladsen går nogle børn på toilettet. Inde på toilettet går en mand med en dreng ind på toilettet og låser døren. En pædagog opdager det heldigvis og får drengen ud, og manden stikker af", skriver Jannie Møller på sin Facebook-profil.

Læs også: Politiet jagter mulig pædofil: Låste sig inde med børnehavebarn på toilet

Kort efter slog den samme mand til igen, da et fritidshjem benyttede sig af toiletterne, som er i det gule hus ved legepladsen i Frederiksberg Have.

"Her har manden spurgt forskellige drenge om han måtte tørre dem i numsen og om han måtte tage billeder af deres tissemænd", forklarer Jannie Møller videre.

Læs også: Karina må ikke komme i Fakta mere: - Det var en rystende oplevelse 

Jannie Møller skriver, at manden blev meldt til politiet i København by, som rykkede ud med det samme. Men de fik ikke fat i manden.

Han beskrives af Jannie Møller som: dansk mand, ca 170 høj, 20-25 år, leverpostej-farvet hår, indsunkne øjne, mørkeblå t-shirt og cowboysshorts der går ned over knæerne.

Det har ikke været muligt at få fat på Jannie møller og få yderligere kommentarer. Læs seneste advarsler her.

 

Dagens Gossip