Fanget af overvågning: Uhyggelig masketyv på spil i Nordjylland - hvem er det?

Lad nu være med at ødelægge vores jordbærboder ved at bryde ind I dem, smadre ruderne og tro, at I kan tømme dem for penge. Sådan lyder et træt facebookopslag fra en jordbæravler, der endnu engang er blevet forsøgt bestjålet midt om natten.

Lidt over midnat torsdag viser et overvågningskamera således, hvordan en tyv iført en bizar maske bryder ind i en bod, formodentligt i håbet om at stjæle en fyldt pengekasse. Føltved Jordbær ved Øster Hasssing nordøst for Aalborg skriver således om hændelsen, som blev fanget på nedenfor indsatte videoovervågning:

- Igår nat, var der så et opportunistisk fjols, som stjal pengekassen fra boden på Føltvedvej. Synd vi ikke havde et kamera indeni skabet, for da han senere har brudt det op, har der ikke været andet end en tom carte d'or isbøtte - tumpe!

Sådan her ser boden ud få sekunder, før tyven braser inde i den - og som det ses, er den ganske tom for noget, der minder om penge:

Jordbæravler Tove Jakobsen fra Føltved gætter ifølge lokalmediet Nordjyske på, at den grønne tyv har været inspireret af en anden tyv, som flere gange har haft held med at stjæle fra en Føltveds jordbærbod ved Saltum. Han endte til gengæld med at blive sømmet inde i boden, fanget og overdraget til politiet.

Læs også: Dansk jordbæravler tog sagen i egen hånd: Brugte sømmåtte og indespærring mod tyve

Desuden er der fremover taget forholdsregler, så boden ligesom alle andre af avlerens boder er komplet tømte for penge om natten.

Jorbæravleren kommer derfor også med en besked til alle potentielle tyve, som lige så godt kan spare sig besværet:

- Vi skal lige gøre en ting klart: Der er ingen penge at hente i vores boder om natten. Den bod, der blev stjålet fra, havde penge, men kun fordi, vi ikke på daværende tidspunkt ville køre op og hente kassebeholdningen - Det gør vi så nu, og fremadrettet. ALLE andre boder har aldrig lagt med penge i sig henover natten.

Videoen af tyveriet er lagt på nettet med teksten “Fjols stjæler tom Carte D’or isbøtte”.

Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon nummer 114. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip