Far stopper livreddere fra at hjælpe sin 20-årige datter: Nu er hun død

Opdateret 13/8-15: Vi bragte denne artikel som en nyhed den 10. august. Vi er siden blevet gjort opmærksomme på, at historien er fra 1996. Dagens.dk beklager fejlen.

Det fik den mest triste udgang, da en far standsede livreddere, som forsøgte at redde hans 20-årige datter. Kvinden døde på stranden i Dubai. Det skriver Metro.co.uk.

Ulykken blev angiveligt fuldstændiggjort, da faderen sagde til livredderne, at de ikke måtte røre datteren, fordi de var fremmede, og det ville ‘vanære hende’. Faderen, som var asiatisk i følge myndighederne i Dubai, tog sin kone og børn med på stranden.

- Børnene svømmede ved stranden, da den 20-årige pige begyndte at drukne og skreg efter hjælp, siger Ahmed Burqibah, der er leder af det lokale politis redningsafdeling og meget chokeret over episoden.

To livreddere var på stranden og skyndte sig hen for at hjælpe pigen.

Læs også: Bruden Maria overrasker alle i kirken - nu rører videoen tusindvis i Norge

- Men der var en forhindring, som gjorde, at de ikke kunne nå pigen og hjælpe hende. Det var den asiatiske mands tro, som mente, at hvis disse mænd rørte hans datter, ville de vanære hende. Det kostede ham sin datter, siger Ahmed Burqibah.

Livredderne forsøgte at kæmpe sig fri af faderen. Da det endelig lykkedes, var den unge kvinde allerede druknet.

- Han sagde, at han foretrak sin datter død frem for, at hun blev rørt af fremmede mænd, siger lederen, der også fortæller, at faderen blev voldelig overfor livredderne under ulykken.

Faderen blev senere arresteret og sigtet.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: