Se video: Kvinde dømt for falsk voldtægtanmeldelse mod Fissan

Optagelser fra 32 overvågningkameraer i sommerhuset på Rømø viste ingen tegn på voldtægt. Så kvinden gik til bekendelse.

Pengeguide - læs om kontanthjælp, topskat og folkepension til ældrecheck og boligydelse.

I juli sidste år meldte en 18-årig pige fra Kolding til politiet, at hun var blevet voldtaget af reality-deltageren Fissan. Voldtægten skulle være sket i sommerhuset på Rømø, hvor Kanal 5 netop var i gang med optagelserne til reality-programmet "Kongerne af Rømø."

Men voldtægtet viste sig hurtigt at være opdigtet, og den unge kvinde er nu blevet idømt 20 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste for den falske anmeldelse. Det skriver JydskeVestkysten.

LÆS OGSÅ: Nyhedsoversigt

Produktionsselskabet havde udstyret sommerhuset med 32 overvågningskameraer både inde og udenfor huset, og da optagelserne herfra blev overgivet til politiet, stod det hurtigt klart, at pigen ikke havde lidt overlast. Hun måtte derfor gå til bekendelse og erkende, at hun frivilligt havde sex med Fissan.

Siden hen har hun så også haft den tvivlsomme fornøjelse af at se det påståede overgreb sendt på landsdækkende tv, da Kanal 5 valgte at vise seerne parrets hyggestund på lagnerne. 

LÆS OGSÅ: Tjek din løn

Se episoden som efterfølgende fik kvinden til at opdigte voldtægtet herunder

 

 

 

Dagens Gossip