Mand vil save en finger af hver mandag: Årsagen er hjerteskærende

Hvad kan få en mand til at save sine egne fingre af - en for en? Svaret på dette bloddryppende spørgsmål handler for en russisk mand om at få retfærdighed. 

Den 40-årige russer, der nu mangler to fingre, hævder, at hans kæreste blev voldtaget af en politibetjent i en fængselscelle, og indtil overvågningen fra ‘gerningsstedet’ bliver frigivet, vil han fortsætte med at save sine fingre af. Hans fremgangsmåde er at fjerne en ny finger hver mandag, skriver den engelske avis Metro.

Læs også: Betina gik grædende på gaden midt om natten: Pludselig dukkede Hassan op og ringede efter sine venner

Ifølge politiet viser overvågningsbåndet fra cellen, at der ikke er sket noget. Og en talsmand fra politiet har udtalt, at der ikke er nogen beviser for voldtægten.

I de sidste seks måneder har russeren fra byen Magnitogorsk kæmpet for at få sandheden om voldtægten frem, men uden held. Derfor har han taget nye og blodige metoder i brug.

Voldtægten skulle være sket, da den russiske mand og hans kæreste blev anholdt for at være fulde og forstyrrende. Parret blev anbragt i hver sin celle natten over. Ifølge manden blev hans kæreste slået af en betjent, mens en anden voldtog hende.

Læs også: Alices p-skive var gået i stykker, så hun skrev tidspunkt på et stykke papir - fandt denne besked fra p-vagten i forruden

Da parret ville anmelde voldtægten dagen efter, afviste politiet dem og nægtede kvinden en voldtægtsundersøgelse. Istedet blev den 40-årige mand beskyldt for at lyve og sigtet for at indgive en falsk politirapport. 

Se billeder af den desperate mand midt i hans blodige protest - vi skal advare mod stærke billeder: 

Russeren startede med at save sin lillefinger af. Foto: CEN.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip