Mand ville voldtage 15-årig pige fra Græsted: Han havde bare ikke regnet med hendes næste træk

En 20-årig mand er dømt skyldig i et voldtægtsforsøg af en blot 15-årige pige ved en privatfest.

Dommen faldt i fredags, da Retten i Helsingør fik sat et sidste punktum i sagen, der tog sin begyndelse tilbage i februar 2015. Det skriver Lokalavisen.dk.

Den 20-årige mand var her gæst til en fest i den nordsjællandske stationsby Græsted, hvor han ifølge anklageskriftet trængte ind på den 15-årige piges værelse.

Det var pigens storesøster, der stod for privatfesten, men nu stod den 20-årige mand på pigeværelset.

Den 15-årige pige var gået i seng, da den fem år ældre fyr kom ind ad døren til lokalet, hvor han lagde sig oven på hende.

Læs også: Politiet søger hjælp til at fange fræk tricktyv: Sådan snyder han folk i hele landet

Ingen af de øvrige festdeltagere hørte skrigene fra værelset, hvor manden forsøgte at tiltvinge sig til et samleje med pigen, der også blev befamlet i forbindelse med voldtægtsforsøget.

Den 15-årige pige var dog i stand til at få fat i sin mobiltelefon, og med hjælp fra genvejstasten fik hun ringet til sin storesøster, mens manden var midt i sit voldtægtsforsøg.

Få øjeblikke senere kom storesøsteren ind på værelset til det yngre familiemedlem, som den 20-årige mand ikke nåede at fuldbyrde sin voldtægt af.

I fredags blev manden så kendt skyldig i voldtægtsforsøg, hvilket førte til en dom på otte måneders betinget fængsel og 150 timers samfundstjeneste.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip