Pædagogmedhjælper tegnede overskæg på sovende baby - men det var ikke det værste

Den britiske pædagogmedhjælper Laura Houston er blevet dømt skyldig i at have begået overgreb mod tre småbørn - som hun passede i den institution, hvor hun plejede at arbejde.

Det skriver britiske Mirror.

Den 25-årige kvinde skulle have slået et af børnene i brystet, spændt ben for et af dem og tegnet overskæg på det sidste med en tusch, hvorefter hun skulle have trukket ham i benene, så han faldt og slog hovedet ned i gulvet.

Læs mere: Pædagog: “Sygt, at betale 10.000 for en barnevogn”

Overgrebene fandt sted i en institution nær den skotske by Glasgow. Alle tre børn var omkring ét år gamle, da overgrebene skete mellem august 2014 og februar 2015.

- Dine overgreb på tre separate børn i alderen ét år, over en periode på måneder, udgør efter min vurdering, et seriøst brud på den tillid, som børnenes forældre og værger viste dig, udtalte den lokale betjent Colin Pettigrew i retten.

Læs mere: Pædagog: Næste gang du åbner munden skal det være for at sige tak

To tidligere kolleger, som var i en form for praktik, da overgrebene skete, vidnede mod Laura Houston i retten. Her fortalte vidnerne, hvordan de havde set, at Laura Houston tegnede på den lille drengs ansigt, mens han lå og sov.

Laura Houston skulle have taget et billede af drengen, hun indrømmede angiveligt efterfølgende at have tegnet på ham.

Et af vidnerne fortalte også, hvordan vedkommende havde set Laura Houston spænde ben for børnene. Hun skulle have kaldt en lille dreng over, men spændt ben for ham, da han var på vej hen til hende.

Læs mere: Morten mødte den forkerte pige på datingside - så blev han hængt ud som pædofil og mistede sit pædagog-job

Laura Houston var egentlig anklaget for fem overgreb, men blev frifundet for to af dem. Selv nægtede Laura Houston sig skyldig, men hun blev altså dømt for sine overgreb på de tre børn.

Den unge pædagogmedhjælper blev suspenderet fra institutionen efter påstandene om angrebene kom frem i lyset. Hun trådte tilbage i februar sidste år.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip