Tre-årig tager kvinde i at have sex med Tigerdyret på toilet

De skønne historier om livet i Hundremeterskoven anført af den honningglade bjørn Peter Plys og hans venner Grisling, Tigerdyret, Æsel, Ninka Ninus og kænguru er en kende ødelagt for en tre-årig pige.

Den lille tissetrængende pige opdagede nemlig en kvinde og en mand i tigerdyrs-kostume, der havde sex sammen i puslerummet på et offentlig toilet i Dawlish, Devon i England. Det skriver Huffington Post.

Læs også: Hårrejsende video: Bilist støder på uhyggelig afspærring på ødet vej midt om natten

Ifølge den tre-årig piges mormor smækkede de toiletdøren hårdt i, da de fik øje på den lille pige, og pigen fik klemt sin hånd. Angiveligt kom pigen til skade med flere fingre.

Tidligere på dagen havde flere set Tigerdyret gå rundt med en kvindelig alf, der sammen med flere andre fejrede halloween. Pigens mormor er dybt forarget over episoden.

- Min datter tog sit lille barn på toilettet, og der var et par i puslerummet, der havde sex, skriver mormoren, Maryanne Saunders på Facebook og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det er en ulækker handling i et puslerum. De var omkring 20 år, manden havde et Tigerdyrskostume på, og kvinden var nøgen.

Det elskende par er siden blevet fundet af politiet og har fået en stor skideballe. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip