Udgiver sig for at være Netflix: Dansk fup-firma snyder kunder for penge

For blot fem kroner kan man få tre måneders abonnement på streamingtjenesten Netflix.

Sådan lyder tilbuddet fra et dansk firma ved navn weneverloseit.com, der udgiver sig for at være Netflix, skriver Berlingske.  

Det tilbud er endog meget billigt imod de 79 kroner, Netflix normalt koster om måneden. Og det er der en god grund til, hvis man skimmer igennem anmeldelserne af firmaet på Trustpilot.

Trustpilot er en online tjeneste, hvor forbrugere kan give karakterer til webshops og andre virksomheder. Her vælter det ind med dårlige anmeldelser til firmaet.

- Hold jer laaangt væk fra dette firma ligegyldigt hvad de lover jer. (jeg blev lovet 3mdr gratis netflix) Det er et svindel firma og i melder jer automatisk til et abonnent på 399kr om måneden. Jeg har spærret mit kort og skrevet til den at jeg gerne vil benytte mig af mine 14 dages fortrydelses ret. Håber ikke jeg får flere problemer eller regninger fra dem!, lyder det fra en af de mange utilfredse kunder.

Under overskriften “Avanceret SNYD og BEDRAG - spær dit kreditkort” skriver en anden utilfreds kunde ved navn Klaus Sørensen, at man bliver lovet gratis medlemskab af Netflix, men at man i stedet bliver bedt om at tegne abonnement hos et firma, hvis services man formentlig ikke har brug for.

Læs også: Fuskere tømmer din konto: Åbn ikke denne mail fra Netflix 

- Det er avanceret SNYD og BEDRAG og har du ladet dig fuppe og har du givet dine personoplysninger samt kreditkortoplysninger SKAL DU STRAKS SPÆRRE DIT KREDITKORT. Derudover skal du straks sende en mail til WNLI supportafdeling og anføre dit brugerid du har fået af dem og meddele, at du har fortrudt dit køb og ligeså ikke vil afkræves betaling for hverken services eller løbende månedsbetaling, skriver han.

Ifølge Berlingske er Netflix’ sikkerhedsafdeling i færd med at se på sagen. Inden for de seneste 14 dage har 60 procent af alle opkald til den danske afdeling af streamingtjenesten været angående det svindlende firma.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip