To unge kvinder var ude at løbe, da de pludselig blev brutalt angrebet

Et venindepar var ude på en løbetur sammen, da de pludselig opdagede noget bag sig. De spurtede over en mark mod deres hjem. Men det, der jagtede dem, indhentede dem, før de nåede frem.

En løbetur forvandlede sig til et mareridt for to kvinder på 19 og 20 år. Pludselig blev de angrebet af fire pitbull.

Kvinderne løb over en mark mod deres hjem, men hundene indhentede dem og fik dem ned på jorden. Det rapporterer WTHR.

Isabella George på 19 blev bidt fra hoved til fødder, og hendes krop er nu dækket af blå mærker og bidsår.

Hendes 20-årige kusine Rebkah Forgey blev svært skadet. Hud blev revet ud af hendes skalp, og der blev revet muskelvæv ud af hendes ben. Hun ligger nu på hospitalet.

- Det er som en scene i en gyserfilm. Da jeg så dem, var de dækket af blod og bare sønderrevet. Det var forfærdeligt, siger Shena George, der er mor til Isabella på 19 år.

Hun mener, at pigerne har kæmpet mod hundene i næsten en halv time. Ikke engang hundenes ejere kunne få dem til at stoppe.

En kvinde, der kørte forbi, fik pigerne ind i bilen of har muligvis reddet deres liv.

Læs også: Politimand blev forsøgt dræbt af tre mænd: Hans hund reddede ham i sidste sekund

Ifølge den lokale sheriff har hundende været i problemer tidligere, men intet så alvorligt som denne sag. Han vurderer ikke, at der var noget andet, myndighederne kunne have gjort inden for lovens rammer. Alle fire hunde er siden blevet aflivet.

Ejeren kan måske se frem til at blive stillet til ansvar for hundenes handlinger. Imens kan de unge kvinder se frem til en lang og smertefuld genoptræning, mens sheriffen samler beviser, som han håber kan resultere i sigtelser.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip