Guldkorn fra en levemand: Jan Fogs bedste citater - må de leve for evigt

Den triste nyhed om Jan Fogs død gik hurtigt Danmark rundt i sidste uge og efterlod tusindvis af danskere i chok. Siden er det væltet ind med hilsner og kondolencer, der hylder den afdøde 66-årige ejendomsmægler, som ikke mindst var kendt for sin optræden i TV2-programmet "Liebhaverne", hvor han især solgte dyre villaer langs strandvejen i Nordsjælland.

Det var i forbindelse med en rutinemæssig behandling for sin kronisk lymfatisk kræftsygdom, at der meget uventet opstod komplikationer, som endte med at tage livet af Jan Fog, oplyste hans kone Charlotte Juul få timer efter hans død.

Læs ogsåDanskerne sørger over Jan Fogs dødsfald

Facebookbrugeren Alexander Christian Almasy har samlet en række citater fra den velhavende kendismægler og levemanden, som havde fine fornemmelser, men alligevel tog mange danskere med storm. Her er nogle af dem, og du kan læse flere på hans Facebookvæg:

"Et hus uden en vinkælder er ikke et rigtigt hus".

"Engang vil jeg give min mor på 82 år en Mercedes i A-klassen så hun kunne stige direkte ind i den. Da vi kom op til forhandleren, var hun kun interesseret i en Mercedes SLK-500. Det kunne en dame på 82 år slet ikke køre rundt i. Jeg tog til Jylland for at hente den i smug, og juleaften åbnede min mor så en pakke, hvori nøglen lå til den Mercedes lå. Hun blev selvfølgelig skuffet ved tanken om en i A-klassen, men ude i garagen stod altså en Mercedes SLK-500 til min mor på 82 år indbundet i en kæmpe sløjfe".

"Ofte når jeg er her i St. Tropez, møder jeg Bono fra U2. Vi kigger altid på hinanden, men ingen tør at sige hej som den første. Vi er nogenlunde lige kendte".

"Deres budget er på 10 millioner. Det kommer man ikke langt med"

"Det eneste, der står i min blå bog fra gymnasiet er: Jan Fjog, kan i alle se mig?"

"Jo dyrere, jo bedre".

"Da jeg blev 60, fik jeg en sang af mine 29 nærmeste venner. Okay fair, jeg havde også givet dem en ferie på et krydstogtsskib til Caribien. Vi havde en god ferie, må man sige".

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip