Lån

Overvejer du at låne penge til et hus eller en ny bil eller blot til at dække et par uventede regninger? Så har vi lavet denne låneguide til at hjælpe dig sikkert igennem junglen af forskellige lånetyper og långivere i Danmark.

Herunder finder du vores liste over banker, der tilbyder lån til private personer og sites der sammenligner priser og giver dig et overblik over de billigste lån.

Lån penge

MiniFinans
Hos Minifinans kan du låne penge fra 500 kr. til 12.000 kr. i op til 30 dage. Det er det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en ferie eller en computer, da den gamle er gået i stykker. Hvis der stadig er et par uger til lønnen går ind på din konto. Det er let at ansøge, da du skal blot bruge dit NemID og efter 48 timer har du et tilbud klar, som du blot skal godkende.

LendOn
Her kan du både få en kassekredit eller et større afdragslån med et månedlig afdrag. Du kan også vælge et kviklån på op til 10.000 kr., hvor nye kunder får 30 rentefri dage. Hvis du søger nu, så har du pengene i dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip