5 gode råd til den perfekte gave til ham eller hende som har alt

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til ham eller hende som har alt. I Danmark har vi en grundlæggende glæde ved at give vores nærmeste gaver, men det kan være svært at finde den helt rigtige.

Sponsoreret indhold

Men der findes mange virksomheder som netop specialiserer sig i personlige og unikke gaver. Wanapix er én af dem, og har et stort udvalg og mange muligheder for at gøre gaven helt perfekt.

Vi har givet vores bud på 5 gode råd til at finde den helt perfekt gave til ham eller hende som har alt.

Se de specifikke ønsker

Dette skal betragtes som en guideline, hvor ham eller hende du vil glæde med en gave kan målrette sin søgning med konkrete eksempler.
Vi kender dog alle ønskesedlerne hvor der står 5 ting remset op, som eksempelvis:

  • Sokker
  • Taske
  • Pung
  • Hjemmesko
  • ​Cover til smartphone

- Bliv ikke frustreret over ønskesedlen, men husk på at du køber en gave for at glæde en anden, og ikke dig selv.

Lad være med at improviser! Tag udgangspunkt i ønskesedlen

De konkrete ønsker er ting som vedkommende har brug for i sin hverdag. Enten gør det tilværelsen nemmere eller så er det fordi at det er tid til at skifte de nuværende ud med nogle nye.

- Så hold dig til de konkrete ønsker.

Læg mærke til hvad personen du vil glæde med en gave går og mangler

Det handler i stor grad også om at kende ham eller hende man vil glæde med en gave. Derfor kan det være en god strategi at lægge mærke til om personen mangler noget i hverdagen, eller lytte til om personen nævner nogle specifikke ting 

- Oftest har det størst værdi at give de ting som ham eller hende ønsker sig. 
 

Udvælg én eller flere ønsker fra ønskesedlen

Der findes tusindevis af designs og det kan være svært at finde frem til det der falder i vedkommendes smag. Det kan derfor være en super idé at personalisere gaven. Hos Wanapix.dk specialisere de sig i at skabe unikke gaver. Vælg eksempelvis et par hjemmesko med en personlig tekst som ” Verdens bedste far” eller ”tak fordi du er dig”.

Denne type gave har en langt større sentimental værdi end et par hjemmesko i et design som ligner andre til forveksling.

- Hold dig til ønskerne, men giv det et personligt twist. Det skaber større værdi end du tror.

Vælg en personlig gave

I forlængelse af råd nummer 4, så mener vi at det kan give god mening at udvælge noget som ham eller hende man ønsker at give ham eller hende noget personligt.

Dog skal du stadig opfylde det behov til ønsket omkring funktioner mv. Men personalisér gaven hos en af de virksomheder der specialiserer sig inden for unikke og personlige gaver.

- Tænk ud af boksen og lad din gave til ham eller hende du holder af, skille sig ud.

 

Dagens Gossip