Chlorella – væsentlig information og brug

PA

365 uger siden

|

17/07/2017
Chlorella er en type alge, som vokser i ferskvand langs asiatiske kyster. Planten er rig på gavnlige proteiner, fibre, vitaminer og mineraler, hvorfor den i dag er et af markedets mest populære superfoods i forbindelse med sundhed og vægttab.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Læs med her for at blive klogere på dette superfood og dets sunde egenskaber.

Hvad er det?

Algen, også kaldet den grønne perle, har vokset på Jorden i mere end to millioner år, hvorfor det er en af de ældste levende organismer i dag. Chlorella er rig på vigtige næringsstoffer blandt andet protein, fedtsyrer, vitaminer og fibre. Desuden indeholder algen en større koncentration af klorofyl end nogen anden plante på Jorden. NASA har tidligere undersøgt chlorella som en alternativ madvare til astronauter på grund af dets rige indhold af proteiner, klorofyl og andre essentielle næringsstoffer.

Størstedelen af det naturlige chlorella anvendes til at fremstille kostsupplementer og medicin, som blandt andet forebygger cancer, stimulerer immunsystemet og øger antallet af hvide blodlegemer. En af de vigtigste egenskaber ved algen er dens evne til at bekæmpe giftstoffer i kroppens såsom kviksølv, uran og bly. Dette superfood har hermed en afgiftende effekt, hvilket blandt andet resulterer i organernes balance, højere stofskifte og mere energi. Der er mange gavnlige fordele ved den grønne perle; vi undersøger nogle af de vigtigste.

Derfor skal du tage chlorella

1. Øget vægttab og forbrænding

Det kan være svært at tabe sig, men her kan chlorella i form af slankepulver være en hjælpende hånd. Undersøgelser viser, at et regelmæssigt indtag resulterer i væsentlig reduktion af kropsfedt samt kontrol af blodets glukoseniveau. Algen hjælper kroppen med at regulerer hormoner, hvilket resulterer i et højere stofskifte og forbrænding, forbedret blodcirkulation og et højere energiniveau.

2. Bekæmper kroppens giftige toksiner
Kroppen udsættes konstant for skadelige toksiner både fra vores omgivelser og den mad, som vi spiser. Det er essentielt for vores generelle sundhed, at kroppen får hjælp til at skille sig af med disse toksiner. Algens molekylære struktur forhindrer toksinerne i at blive absorberet og giver samtidig kroppen bedre mulighed for at optage vigtige næringsstoffer.

3. Et sundt og stærkt immunsystem
Undersøgelser viser, at et stabilt indtag af dette superfood resulterer i en forbedret celleaktivitet. På grund af den grønne perles rige indhold på proteiner, som er byggesten for cellerne, stimulerer og understøtter algen et velfungerende immunsystem, hvilket beskytter kroppen mod uvelkomne virusser og bakterier.

4. Et ungdommeligt ydre
Den grønne perle nedsætter desuden farten på flere af kroppens ældningsprocesser, idet det indeholder flere antioxidanter, som blandt andet reducerer oxidativ stress og medfører en ung og smidig hud. Ved at indtage chlorella fjernes de frie radikaler i kroppen, hvilket resulterer i en ren og ungdommelig hud.

Chlorella som supplement

Når du skal købe dit chlorella i form af kostsupplement, er det vigtigt at vælge de rigtige og naturlige produkter, så din krop får glæde af alle de gavnlige fordele. Hos WeightWorld forhandles den grønne perle i pulver- og tabletform, og produkterne er alle økologiske, naturlige og udvundet ved lav temperatur, så alle fordelene er sikret i blot en enkelt pulver- eller tabletform.