Derfor hader vi de nyforelskede par

Foto: Polfoto

De er allevegne. Og for alle os singler kan de være ret irriterende at få øje på eller være sammen med. Så her er et par tricks til at spotte dem og dermed også få muligheden for at undgå dem.

De ses i gadebilledet, til festen, på jobbet og på skolen; de der kvalmende forelskede par. Vil du tjekke, om du selv tilhører den heldige gruppe eller vil du netop gerne for alt i verden undgå dem, så tjek lige tegnene nedenfor. 

Klistret sammen
Det nok værste, men også mest genkendelige tegn er det der med nærheden. De forelskede par sidder tættere sammen (eller skal vi sige klistret sammen), de rører ofte ved hinanden, og så kysser de gudhjælpemig også foran alle. Av, av den gør nas at være vidne til. Men for de forelskede er det selvfølgelig en dejlig lykkefølelse.

Der er lyd på
De nyforelskede par har ofte mere lyd på, når de er sammen. De griner begge højt (og højere), som om de skulle være bange for, at den anden ikke lægger mærke til dem. Men helt ærligt. De har jo den andens opmærksomhed 100 procent i forvejen. Eller måske er der bare skruet ned for hørelsen, fordi hjertet banker så højt? Den værste og mest uudholdelig lyd er dog den høje smaske-kysse-lyd. Det er både klamt og mega NO GO.

De taler hele tiden om hinanden
I har oplevet det masser af gange. Du er midt i en snak med en veninde. Og i hver anden sætning får hun indskudt ”nej, det er sjovt, du siger det, for Christian har også engang …” Man frygter jo nærmest at sige en ting, for man ved, det straks giver anledning til en måde at få (den ikke tilstedeværende) kæreste med ind i samtalen. Ja, han er sikkert sød, men ærligt er vi jo kun en brøkdel interesseret i alle de historier. Med mindre de er slibrige. ;) 

Læs også: Derfor skal du stoppe med at drikke ingefærshots

En kærlighedstatovering
Den er så dum, at den nærmest burde forbydes. For her har det helt sikkert slået mega klik for det forelskede par, og nogen har glemt at læse statistikken for par, der går fra hinanden. At få lavet en kærlighedstatovering med for eksempel den andens navn er ikke bare dumt, men mega dumt. Jo, det ser nuttet ud, og I viser hele omverdenen, at I hører sammen, men det kan man altså gøre på mindre tumpede måder.

Går i samme tøj
Dette er det virkelig slemme og mest pinagtige tegn. Heldigvis er der ikke så mange, der gør sig i det mere, men de ses desværre stadig i landskabet: De par, der har samme solbriller, jakke, taske eller andet, der signalerer "vi hører sammen". I gamle dage kaldte man det "campinghabitten", da par gik i samme polyester-joggingdragt dengang i 80'erne. Et syn, som ikke behøver blive gentaget. Heller ikke i en nutidig udgave. Hvad er oddsene for, at det klæder begge? Cirka 0.

Det irriterende (sex)smil
Det er set på film, og hvem har ikke skulle mødes med en ven eller veninde, der kommer med det der smil, der oser langt væk af, at personen har fået masser af sex. Vi kan ikke holde det ud, når vi selv er tørre som en kalkgrube.

Sukkersøde sociale medier
Vi er hele tiden på sociale medier, og vi singler er ved at brække os i lårtykke stråler, når andres Facebook, Instagram og Snap oversvømmes med hjerter og #myman, #minkærlighed, #mandenmin, #minstøtte, #sorrygirlshanermin, #hansagdeja, #blessed, #relationshipgoals og det, der er værre.

Vi er tæt på at unfollowe jer, der er nyforelskede. Men det er I nok fløjtende ligeglade med, så tag bare videre.

Læs også: Det gør lykkelige par anderledes

Babysprog
Du er 25 år – ikke tre. Så lad dog for pokker være med at snakke til din kæreste, som om I enten er retarderede eller har en fetich. Der er ingen grund til at gøre nogen eller jer dummere, end I er. I er vel voksne – eller næsten. Nyforelskede eller ej ..

 

Dagens Gossip