En objektiv guide til god (hustler)stil

PA

370 uger siden

|

14/06/2017

Dagens topnyheder

Vi har aldrig været mere forskellige. Hvis man går en tur gennem København, ser man hurtigt alle mulige typer. Business folk med nystrøgede skjorter, bølget hår og blanke sko, såkaldte hipsters med høje bukser, tre længder af t-shirts og solbriller rundere end hjulet på deres Christiania cykel. Der er popdrenge og -piger med hvide bukser og stift hår og kunstnertypen med brede bukser, langt skæg og uglet hår.

Der er så mange forskellige typer, at det ville tage alt pladsen i artiklen bare at nævne halvdelen af dem. Antallet af typer er sådan set ikke det interessante. Hvad der er interessant er, at folk bedømmer folk ud fra hvilken type de er i stedet for at bedømme folk på, hvad der egentlig betyder noget – om de har stil! For at citere de danske hiphop legender:

”For jeg er forrest i feltet, og du ved jeg bli’r ved, jeg ved der er et nummer 2, men der er for langt derned – og det er min hustlerstil”

Der er objektivt set bare mennesker der kører en tilværelse med god stil, og mennesker der lige så kører en tilværelse med dårlig stil inden for alle de klassiske stereotyper. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan du hævet over hvilken type du tilhører, kan ose af god stil.

Boligen er basen

Det er nærmest umuligt at være omtåget af god stil og ikke have en lækker bolig bag sig som base. Hvis man har god stil, er man naturligt et socialt midtpunkt. Folk vil bruge tid sammen med en, og folk vil efterligne en. Det hører med. Derfor er det selvfølgelig en nødvendighed, man har den lækre bolig, hvor folk med det samme bare lyst til at opholde sig.

Du har sikkert hørt parolen om, at god stil og penge hører sammen, men faktum er, at man sagtens kan ose af god stil uden at bugne af penge. Du vil selvfølgelig få det på et tidspunkt, men livet er langt, og der er mange ting, man skal bruge sin gave til. Hvis du hører under denne kategori, men mangler den fede bolig til at repræsentere din vindende personlighed, bør du Google ’boligadvokat København’. En boligadvokat er købers repræsentant og vil helt sikkert bistå dig med at finde den helt hårde bolig - selvfølgelig i København - til en vindende pris.

Læder er evigt cool

Der er ingen vej udenom det. Læder er cool, har altid været cool og vil altid være cool. Det er en konstatering på samme højde med, at det er en dødssynd at bestille sin bøf well done, mens man er sikret en tur i paradis ved at drikke sin kaffe sort i stedet for at harcelere over, at den sagesløse tjener ikke har forstået den minut lange kaffebestilling med tre indskudte sætninger og ekstra tryk på ordene sojamælk, fedtfattig og chokoladekage.

Men tilbage til læder. Uanset hvem du er, er det obligatorisk du har en læderjakke. Det skal selvfølgelig ikke være en af de der fimsede alt for åleglatte læderjakker, men en man kan se har været igennem lidt og hvert. Det samme gælder for tasken eller rygsækken. Hvis du ikke allerede har en læder rygsæk, skal du have rigtig dårlig samvittighed overfor dig selv og anskaffe dig en som det første af dine magt pragtpræstationer i dag.

Forælder-fantastisk

Det er måske ikke noget, man kan citere fra Østkyst Hustlers, men der er intet, der er mere indbegrebet af god stil end at være en fantastisk forælder. Det er netop her, du skal stile efter af være den bedste i verden. Hvis alle gjorde det, ville der være flere Jeanne d’Arcs og færre Trumps. Det handler om kærlighed og den gyldne middelvej mellem forkælelse og opdragelse – til den strenge side. Når du endelig skal forkæle med materialisme, er det altså vigtigt, du gør det rigtigt. Hertil kan du eksempelvis købe en gudeskøn dukkevogn til din lille pige.