Fluefiskeri er aktiv og sjov meditation

Det er et flot syn, når en fluefisker står og kaster linen frem og tilbage i rolige bevægelser. Endnu flottere er det, når man kan se fluen danse hen over vandoverfladen. Fluefiskeri er og bliver noget særligt. Brug det som sjov og aktiv meditation.

Fluefiskeri er en helt speciel genre inden for lystfiskeri. Den adskiller sig en hel del fra traditionel lystfiskeri, idet du bruger en helt anden teknik og noget helt andet fiskegrej til fluefiskeri.

Der åbner sig med andre ord en helt ny verden af fiskegrej, hvis du kaster dig over denne sjove og udfordrende form for lystfiskeri. Brug det som en sjov aktiv måde at finde ro på. Det bliver som en form for meditation i naturen.

Fluefiskeri er vejen til ro

Der er noget meditativt over teknikken, bevægelserne og følelsen af fluefiskeri. Men det er ikke nogen let disciplin, da det kræver koncentration og tålmodighed. Til gengæld er det en helt anden fornemmelse selv at stå med linen i hånden og kaste fluen frem og tilbage.

I fluefiskeri fisker du aktivt. Du står aldrig stille, når du kæmper om at få fiskene til at bide på. Det gør fluefiskeri utroligt spændende og på ingen måde trivielt eller kedeligt. Slet ikke, når du så oplever suset ved at få en fisk på krogen. En oplevelse, som du selv kan blive hooked på.

Det kræver tålmodighed at mestre teknikken, men når du først har fået styr på linen og fiskegrejet, er du klar til at begynde som fluefisker og jagten på det første bid.

 

Dagens Gossip