Kend virksomhederne i din målgruppe, og skaf nye kundeemner

Leder I som virksomhed efter nye potentielle kunder, eller har I af andre årsager brug for en liste over danske virksomheder?

Sponsoreret indhold

Så kan det være en både effektiv og profitabel tilgang at bruge en samlet løsning, der giver jer al den information, I har brug for, til at træffe de rigtige beslutninger. Søger I eksempelvis særlige virksomheder i København, som passer ind i jeres målgruppe, eller har I brug for at finde en liste over alle produktionsvirksomheder på Sjælland, er en samlet løsning det rigtige for jer.

Det kan spare jer mange timer på manuelt arbejde, og det kan sikre en langt højere kvalitet i resultaterne, hvis I benytter jer af en database, som allerede har foretaget sorteringen for jer. En virksomhed, som tilbyder netop dette, er data- og analysevirksomheden Bisnode. Bisnode er Europas største leverandør af virksomhedsdata og tilbyder blandt andet en løsning, som giver jer adgang til at finde lige den liste over danske virksomheder, som passer ind i jeres målgruppe fx alle virksomheder i København og på Sjælland inden for en bestemt branche, som dermed kan være relevante kundeemner.

Vi gennemgår i det følgende to vigtige områder, som effektiviseres og forbedres ved brug af Bisnodes løsning. Dertil hvordan du kan bruge løsningen til at lære danske virksomheder i din målgruppe at kende og skaffe nye, relevante og værdifulde kundeemner. 

Du sparer på en af dine vigtigste ressourcer – tid – ved at samle alt i én løsning

Med en løsning som for eksempel Bisnode Profiler, får du direkte adgang til Danmarks bedste database over kundeemner, hvor du kan søge efter – og segmentere på – detaljeret information om alle virksomheder i Danmark og deres beslutningstagere. En information som kan være både værdifuld og effektiviserende i dine daglige salgs- og marketingaktiviteter.

Med Bisnode kan du indstille segmenteringskriterier for din målgruppe, så du nemt og hurtigt kan finde frem til alle de danske virksomheder, som hører til din målgruppe. Du kan for eksempel søge på geografiske kriterier som viser dig alle virksomheder i København, eller du kan segmentere på andre områder som demografi, branche, antal ansatte og meget mere. 

Du kan spare penge med vigtig indsigt i danske virksomheders økonomiske situation

Når du har fundet frem til danske virksomheder, der ligger inden for din målgruppe, kan du gøre dig klogere på de enkelte virksomheder og deres beslutningstagere. Du kan blandt andet finde virksomhedernes historik op til 10 år tilbage, og du kan finde oplysninger omkring deres eksportmarked, dattervirksomheder, ledelse, ejere og bestyrelsen. Ikke mindst får du adgang til regnskabstal og virksomhedernes komplette årsregnskaber.

Denne information giver dig mulighed for at handle ud fra de enkelte virksomheders kreditvurderinger og derved basere dine vigtige beslutninger, som for eksempel indgåelse af samarbejdsaftaler eller kreditydelser, på pålidelige og opdaterede data. På den måde sikrer du, at du har den rigtige information om potentielle kunder og samarbejdspartnere, og du undgår at miste penge på dårlige betalere.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip